Aromaterapie - Parfum Pentru Casă - Paradisul Băii

Angrosistul dvs. de cadouri care livrează în toată România

România

Procesarea comenzilor 2-3 zile lucrătoare
+40 373 782 900                 [email protected]

La Început - 1995

La început, Ancient Wisdom era un mic lanț de magazine de suveniruri cu magazine în Sheffield și Derbyshire. Ca răspuns la cererea clienților, a fost dezvoltată o gamă de produse originale pentru aromaterapie. Aceste produse s-au dovedit a fi atât de succes încât nu numai clienții, ci și alți retaileri și-au arătat interesul față de ele. A devenit rapid clar că un magazin de cadouri en-gros era o idee cu adevărat atractivă. Această concentrare pe cererea clienților a fost și rămâne o caracteristică cheie a succesului nostru. De-a lungul anilor, conceptul de aromaterapie a fost extins pentru a include o gamă largă de produse cadou, inclusiv lumânări, cristale și bețișoare de tămâie. Avem acum aproape 10.000 de produse în stoc, importăm din India, Indonezia, Nepal și China - furnizăm magazine de cadouri în toată Europa. Avem o activitate în Slovacia - un depozit de distribuție cu o suprafață de 8000 m2 în Trnava. Adăugăm în mod constant la liniile noastre de produse cu intenția de a oferi tot ce are nevoie magazinul dvs. de cadouri. Consultați istoria AW Gifts aici.


De ce numele „Ancient Wisdom”  - „ Înțelepciune antică” și „Cadouri AW”?

Ei bine, totul s-a întâmplat cu aproximativ 6000 de ani în urmă... Folclorul susținut din ce în ce mai mult de arheologie ne spune că omenirea era departe de a fi primitivă în așa-zisele vremuri primitive. Dezvoltarea civilizațiilor și a înțelepciunii nu a fost în niciun caz într-o direcție ascendentă constantă. Stonehenge și piramidele sunt exemple substanțiale ale modului în care o cultură antică ar putea fi înaintea descendenților săi. Lumea aromaterapiei, proprietățile misterioase ale plantelor și copacilor, este un domeniu în care anticii știau clar mai multe decât noi astăzi. Sursa acestei înțelepciuni antice este o chestiune de mare dezbatere între academicieni și teologi. A fost divin, înainte de potop, de la nefilim (o rasă mitică de fii ai lui Dumnezeu) sau de la străini? Adevărul este că o mare înțelepciune a fost găsită și pierdută într-o perioadă relativ scurtă, probabil cu aproximativ 6000 de ani în urmă. Mai serios... Interesul tot mai mare pentru aromaterapie pare să nu fie lipsit de legătură cu interesul tot mai mare pentru toate lucrurile antice și spirituale. Majoritatea oamenilor se consideră a avea o latură mai profundă și mai blândă. O parte căreia îi place să creeze un mediu cald și primitor acasă, să ardă lumânări și să se răsfețe și să se bucure de parfumuri încântătoare. Conceptul de Înțelepciune Antică își propune într-un fel să satisfacă această nevoie fundamentală a omului. AW Gifts, desigur, înseamnă Ancient Wisdom Gifts și este stilul nostru de tranzacționare în Europa, așa că sperăm să vă alăturați în această călătorie

aventuroasă.


Cinci motive pentru care...

Cinci motive pentru care Ancient Wisdom nu este ca nicio altă Companie de Cadouri En-gros


1. Fără vânzători!

Este adevărat că nu angajăm dealeri, nu ne veți găsi niciodată la târguri, nu vă vom convinge niciodată să cumpărați de la noi. Nimeni nu primește un comision de vânzări pentru a vă vinde. Aceste produse trebuie să fie suficient de bune pentru a se vinde singure - le puteți comanda online, este eficient și rapid, iar economiile ajută afacerea dvs. să crească și să vândă mai mult.


2. Cadourile AW sunt doar en-gros

Înregistrați-vă pentru a vedea și a avea acces la prețuri en-gros. Nu vindem deloc cu amănuntul. Mulți, dacă nu toți, alți angrosiști au și magazine fizice sau vânzare cu amănuntul online. În acest fel, devin și concurența dvs. directă. La Ancient Wisdom nu considerăm că este corect. Sarcina noastră este să vă aducem cele mai bune articole de cadouri en-gros, iar sarcina dumneavoastră este să lucrați eficient ca comercianți cu amănuntul.


3. AW Gifts este global - faceți afaceri cu noi și tranzacționați direct

De mulți ani construim și perfecționăm o gamă largă de produse - birourile/depozitele noastre din Indonezia, India și China primesc și proiectează cadouri frumoase, fabrica noastră din Anglia produce produsele noastre de aromaterapie, săpunuri și parfumuri de casă, fabrica din China produce lumânări frumoase din soia. 

În plus, aveți acces la aceste produse astăzi.


4. AW Gifts este axat pe eco și comerț

Facem tranzacții echitabile de peste douăzeci de ani, asigurându-ne că lanțurile noastre de aprovizionare nu abuzează de angajații noștri. Facem tot ce ne stă în putere pentru a reduce materialele plastice și ingredientele dăunătoare din produsele noastre. Dacă este posibil, negociem cu afaceri de familie artizanale cărora le pasă cu adevărat de oamenii și de produsele lor.


5. AW Gifts este distribuitorul de cadouri favorit din Marea Britanie și Europa.

De-a lungul anilor, peste 100.000 de magazine de cadouri și suveniruri s-au înregistrat la noi și avem peste 70.000 de clienți fideli - majoritatea magazine de cadouri independente. Așteptăm cu nerăbdare să fim un partener de afaceri de încredere. Alăturați-vă nouă astăzi.