Aromaterapie - Parfum Pentru Casă - Paradisul Băii

Angrosist cu Articole de Cadouri

Procesarea unei comenzi durează 1-2 zile lucrătoare
ACTC-15% Valabil până: Wed 31 Jul 2024
ACTC produs Reducere 15 %

6x Lumânări în Cutie - Floare Japoneză

Product code: ACTC-07

Noua noastră gamă de Lumânări din Soia în Cutii de Tablă - Floare Japoneză se vinde Angro, este fabricată din ceară de soia naturală și parfumuri frumoase create dintr-un amestec de uleiuri esențiale naturale și uleiuri de parfum britanice. Când Agnes și Cat au fost singurii comercianți cu amănuntul din districtul lacurilor, lumânările ambalate în cutii de tablă au fost unul dintre primele produse pe care le-am lansat, motiv pentru care această colecție este atât de specială. Etichetele și cutiile sunt concepute în stilul nostru iconic.

Credem că lumânările din ceară de soia sunt o alternativă ecologică excelentă la lumânările cu parafină. Lumânările din soia ard uniform, astfel încât să nu rămână nici o ceară pe laturile recipientului. Lumânările cu soia ard, de asemenea, cu 30-50% mai mult și nu conțin toxinele pe care le au lumânările cu parafină. Fiecare parfum este cu adevărat unic și frumos. 

Lumânările „Agnes și Cat” sunt prietenoase cu veganii și nu au fost testate pe animale. Lumânările Agnes și Cat vin într-o cutie care le face ușor de ambalat! Sunt cadoul perfect și vor oferi caselor clienților dvs. mai mult confort. Fiecare parfum este cu adevărat unic și frumos.

Origine China
Greutate 0.22Kg /buc.
Shipping weight 1.472Kg
Dimensiuni 7.5x6 (cm)
Material / Ingrediente Soywax,  Perfume,  Tin
CPNP
UFI N/A
Cod de bare 5055796584154
Material / Ingrediente
Cod de bare