Aromaterapie - Parfum Pentru Casă - Paradisul Băii

Angrosist cu Articole de Cadouri

Procesarea unei comenzi durează 1-2 zile lucrătoare

3x A&C Praf de Zâne (Fairy Dust) 500g - Bujori Presați

Product code: ACFD-04

Relaxați-vă cu A&C Praful de Zâne (Fairy Dust) - Bujori Presați en-gros. La fel ca fizzerul nostru de baie, praful de zâne va adăuga parfum și zgomot băii dumneavoastră. Parfumurile noastre au fost atent selectate pentru a vă oferi cea mai bună experiență de baie și sunt fabricate din uleiuri parfumate britanice de înaltă calitate. Praful de zâne proaspăt de citrice și clementine este făcut cu uleiuri esențiale pure. Aceste prafuri frumoase de zâne sunt făcute în loturi mici în hala noastră de producție din Sheffield. 

Echipa noastră adaugă niște săruri colorate în pudră pentru a vă colora ușor baia .

Vă vor lăsa pielea cu un parfum divin și super moale! Pudra noastră Fairy Dust este prietenoasă cu veganii. Toate prafurile de zâne sunt livrate într-un recipient Kilner de sticlă care este reutilizabil odată golit și cu o linguriță de lemn pentru prezentare și pentru a fi folosit ca instrument de măsurare. Fiecare recipient conține 500 g de praf de zâne ambalat într-o cutie cadou kraft frumoasă. 

MOD DE UTILIZARE: Adăugați 2-4 linguri într-o baie fierbinte pentru a atinge intensitatea dorită a parfumului. Fiecare recipient ar trebui să reziste la 4-5 băi.

Origine United Kingdom
Greutate 1,1Kg /buc.
Shipping weight 3,3Kg
Dimensiuni 12,5x12,5x12 (cm), 1,875L, 0,587Kg/L
Material / Ingrediente Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Sodium Chloride, Aqua, Parfum, CI 42090, CI 45430
CPNP 3946749
UFI
Cod de bare 5055796502288
Material / Ingrediente
Cod de bare