Aromaterapie - Parfum Pentru Casă - Paradisul Băii

Angrosist cu Articole de Cadouri

Procesarea unei comenzi durează 1-2 zile lucrătoare
Fără o Valoare Minimă a Comenzii
Nadpis

Fără o Valoare Minimă a Comenzii

Îmbunătățiți-vă afacerea cu flexibilitate

În centrul nostru, sărbătorim și sprijinim afacerile de orice scară, înțelegând că călătoria de creștere începe cu un singur pas. De peste 28 de ani, suntem în fruntea furnizării de servicii și produse excepționale unei game variate de afaceri. Experiența noastră se extinde pe diverse industrii, permițându-ne să răspundem nevoilor unice ale comunității noastre de clienți peste 70.000 de clienți la nivel mondial.

Filosofia noastră: Nicio comandă prea mică 

Credem în puterea întreprinderilor mici și în visele care le conduc. Acesta este motivul pentru care am eliminat cerințele minime de comandă. Indiferent dacă sunteți abia la început sau doriți să faceți o mică completare afacerii dvs., suntem aici să vă întâmpinăm cu brațele deschise. Pentru a acoperi costurile administrative, de ridicare și de ambalare se percepe o taxă de 25 RON + TVA pentru comenzile mai mici de 250 RON + TVA. Clienții cu recompense de aur ( Gold Reward)  sunt scutiți.

Acoperire globală, atingere locală

Cu peste 70.000 de clienți în întreaga lume, ne mândrim cu capacitatea noastră de a conecta produsele cu oamenii. Depozitul nostru din Slovacia este un centru de activitate, asigurând livrarea eficientă în toată Europa. Am colaborat cu diverse companii de livrare pentru a oferi cele mai bune tarife de transport, făcându-vă mai ușor să primiți produsele noastre fără să vă faceți griji cu privire la costurile mari de transport.

Alăturați-vă nouă astăzi

Experimentați diferența cu noi. Fără comenzi minime, recompense excepționale și o comunitate globală de clienți mulțumiți. Să creștem împreună, rupând barierele și atingând noi culmi. Bine ați venit într-o lume a posibilităților, în care prețuim fiecare comandă, mare sau mică. 

Pentru mai multe informații sau pentru a începe comanda, contactați-ne astăzi. Să pornim împreună în această călătorie, construind succesul pe rând. 


Pentru a acoperi costurile administrative, de ridicare și de ambalare se percepe o taxă de 25 RON + TVA pentru comenzile mai mici de 250 RON + TVA. Clienții cu recompense de aur ( Gold Reward)  sunt scutiți. 

Aveți nevoie de ajutor? Suntem pregătiți să vă răspundem la întrebările Dvs.

+421 33/558 60 76 Echipa noastră este aici pentru Dvs.!