Aromaterapie - Parfum Pentru Casă - Paradisul Băii

Angrosist cu Articole de Cadouri

Procesarea comenzilor durează 1-2 zile lucrătoare
Întrebări Puse Frecvent
Nadpis

Întrebări Puse Frecvent

Aici veți găsi răspunsuri la Întrebările Frecvente ale clienților noștri. Sperăm că această pagină vă va fi de ajutor. 


Care este suma minimă pentru o comandă?

Vă informăm că avem o sumă minimă de 250 RON fără TVA și costuri de transport pentru fiecare comandă. În cazul în care valoarea comenzii este mai mică, se va aplica o taxă de administrare în valoare de 25 RON fără TVA, cu excepția membrilor Gold Reward.


Produsele dvs. sunt potrivite pentru vegani sau vegetarieni?

Cea mai mare parte a gamei noastre de cosmetice este potrivită pentru vegani. Lista produselor care nu se încadrează în această categorie este foarte redusă, vă rugăm să verificați lista următoare:

Săpunuri cu Ulei de Măsline

ARTS - 16 - Săpun cu Ulei de Măsline - Propolis (https://www.awgifts.ro/arts-16)

ARTS - 26 - Săpun cu Ulei de Măsline - Lapte de Măsline (https://www.awgifts.ro/arts-26)

ARTS - 29 - Săpun de Măsline cu Lapte de Capră (https://www.awgifts.ro/arts-29)


Cocktail Bombe Spumante de Baie

CBB - 02 - 3x Set 3 Bombe Spumante de Baie - Margarita (https://www.awgifts.ro/cbb-02)

FBB - Bombe Spumante Funky - 180 g - Ambalate Individual ( https://www.awgifts.ro/fbb)

Utilizăm vopsele și aditivi care nu au fost testați pe animale. Anumite articole din gama noastră pot include piele sau blană de mistreț; detaliile sunt furnizate în descrierea și/sau denumirea produsului.

HBB-03 - Bombe de Baie de Halloween - Cocos și Lămâie Verde (https://www.awgifts.ro/hbb-03)


Uleiul de palmier pe care îl utilizați în produsele RSPO este certificat?

Ancient Wisdom și AWGifts România sunt dedicate promovării durabilității în industria cadourilor și a produselor cosmetice. Suntem mândri de standardele etice ale producătorilor și importatorilor noștri. Lucrăm exclusiv cu membrii RSPO și POIG, și dorim să informăm clienții și consumatorii noștri cu privire la prezența uleiului de palmier în compoziția produselor noastre, oferindu-le astfel posibilitatea de a lua decizii de achiziție informate.


Vindeti publicului larg/clienților finali?

AWGifts România operează ca un magazin en-gros dedicat exclusiv comercianților cu amănuntul. Pentru a accesa prețurile produselor noastre, este esențial să vă înregistrați pe site-ul nostru prin furnizarea detaliilor companiei dumneavoastră. Creați un cont pentru a beneficia de informații despre tarife, deoarece nu oferim notificări cu privire la prețuri pentru cei care nu sunt înregistrați.

Pentru a vă înscrie, avem nevoie de informații complete, cum ar fi numele dumneavoastră complet, numele firmei, adresele de facturare și livrare, numărul de telefon de contact și adresa de e-mail. Dacă nu dispuneți încă de un cod unic de înregistrare a companiei (CUI) sau număr de ordine în registrul comerțului, aceste detalii pot fi adăugate ulterior. Deși nu sunt obligatorii în etapa inițială de înregistrare, sunt necesare pentru a putea plasa o comandă ulterior.


De ce afișați două prețuri la produse pe Internet?

Toate prețurile sunt afișate fără TVA. Facem toate eforturile pentru a menține actuale prețurile de pe site-ul nostru web, dar orice modificare a acestor prețuri poate fi modificată fără notificare. Prețurile de pe site-ul nostru au prioritate față de alte surse.

Unele dintre articole beneficiază de Reducere de Volum sau Gold Reward, iar aceste reduceri sunt mereu specificate în legătură cu produsele la care se aplică (de exemplu, https://www.awgifts.ro/eo). Atunci când o reducere este indicată pe pagina unui anumit produs, aceasta se aplică exclusiv acelui produs specific (sub codul familiei). Reducerea de volum și Gold Reward au aceeași valoare procentuală, dar sunt condiționate de reguli diferite; acestea reprezintă două tipuri distincte de reduceri și nu pot fi combinate.

Termenul RRP indică prețul de vânzare cu amănuntul recomandat pentru comercianții cu amănuntul, reprezentând suma sugerată la care produsele noastre ar trebui comercializate.


Pot folosi fotografia și descrierea produsului pe site-ul meu sau în magazinul meu?

Pe scurt, aveți dreptul să copiați sau să tipăriți electronic porțiuni ale acestui site web numai în scopul plasării unei comenzi în cadrul AWGifts România sau pentru a utiliza acest site ca sursă de cumpărare. Cu toate acestea, orice altă utilizare a conținutului de pe acest site (inclusiv reproducerea în alte scopuri, modificarea, distribuirea sau publicarea) este strict interzisă fără acordul prealabil în scris al Ancient Wisdom Marketing Ltd.


Dețineți toate actele necesare pentru produsele cosmetice?

Toate produsele noastre destinate utilizării cosmetice sunt certificate și testate conform legii, iar ingredientele pentru oricare dintre aceste articole sunt disponibile prin intermediul site-ului web și la cerere. De asemenea, înregistrăm toate produsele noastre în CPNP, care este atunci baza de date a UE pentru produse cosmetice.


Unde pot găsi un catalog cu toate produsele dumneavoastră?

Îl puteți descărca pur și simplu de aici: AW Catalog. Există trei formate diferite din care puteți alege ( cvs, .xlsx, json ).


Ce sunt produsele fără etichetă ?

Produsele fără etichetă oferă o modalitate convenabilă și rentabilă de a vă extinde gama de produse fără a fi nevoie de o producție extinsă sau de dezvoltare a produsului. Vă puteți concentra pe marketing și vânzări oferind în același timp articole de înaltă calitate. Procesul nostru cu produse fără etichetă este simplu: selectați produsele de pe site-ul nostru pe care doriți să le vindeți sub marca dvs. Vă oferim produsele fără etichete în ambalaj simplu. Puteți adăuga apoi propriul brand, logo și etichetă la produse. În cele din urmă, comercializați și vindeți aceste produse ca pe ale dvs. Explorați toate produsele noastre fără etichetă aici.


Oferiți etichetare personalizată a produselor?

Nu, nu oferim etichetare personalizată a produselor. Produsele noastre fără etichetă vin fără etichete sau branding, permițându-vă să adăugați propriul brand, logo și etichetă pentru a crea un produs unic sub numele mărcii dvs.


Există restricții cu privire la locurile în care puteți vinde produse fără etichetă ?

În cele mai multe cazuri, puteți vinde produsele fără etichetă oriunde doriți, inclusiv online, în magazine fizice sau prin rețele de distribuție. Cu toate acestea, înainte de a vă proiecta etichetele, este esențial să vă familiarizați cu cerințele legale pentru etichetarea produselor cosmetice pe piața țintă. Legile și reglementările pot varia între țări sau regiuni. Asigurați-vă că etichetele dvs. respectă liniile directoare stabilite de organismele de reglementare, cum ar fi Regulamentul UE/UK privind produsele cosmetice (în Uniunea Europeană) sau autoritățile locale de reglementare. Explorați toate produsele noastre fără etichetă aici.


Produsele fără etichetă includ certificările necesare, cum ar fi MSDS (Fișe de Date de Securitate a Materialelor) pentru uleiuri esențiale sau numere CPNP (Portal de Notificare a Produselor Cosmetice) pentru cosmetice?

Da, produsele noastre fără etichetă sunt însoțite de toate certificările și documentația necesare. Ne asigurăm că produsele noastre îndeplinesc standardele de siguranță și de reglementare, care includ furnizarea de FDS (Fișa de Date de Siguranță) pentru uleiuri esențiale și numere CPNP pentru produsele cosmetice.