Aromaterapie - Parfum Pentru Casă - Paradisul Băii

Angrosist cu Articole de Cadouri

România

Procesarea comenzii durează 1-2 zile lucrătoare
+421 33/558 60 76     [email protected]
Întrebări Puse Frecvent
Nadpis

Întrebări Puse Frecvent

Aici veți găsi răspunsuri la Întrebările Frecvente ale clienților noștri. Sperăm că această pagină vă va fi de ajutor. 


Care este suma minimă pentru o comandă?

Vă informăm că avem o sumă minimă de 250 RON fără TVA și costuri de transport pentru fiecare comandă. În cazul în care valoarea comenzii este mai mică, se va aplica o taxă de administrare în valoare de 25 RON fără TVA, cu excepția membrilor Gold Reward Club.


Produsele dvs. sunt potrivite pentru vegani sau vegetarieni?

Cea mai mare parte a gamei noastre de cosmetice este potrivită pentru vegani. Lista produselor care nu se încadrează în această categorie este foarte redusă, vă rugăm să verificați lista următoare:

Săpunuri cu Ulei de Măsline

ARTS - 26 - Săpun cu Ulei de Măsline - Lapte de Măsline (https://www.awgifts.ro/arts-26)

ARTS - 16 - Săpun cu Ulei de Măsline - Propolis (https://www.awgifts.ro/arts-16)

Cocktail Bombe Spumante de Baie

CBB - 02 - 3x Set 3 Bombe Spumante de Baie - Margarita (https://www.awgifts.ro/cbb-02)

FBB - Bombe Spumante Funky - 180 g - Ambalate Individual ( https://www.awgifts.ro/fbb)

Utilizăm vopsele și aditivi care nu au fost testați pe animale. Anumite articole din gama noastră pot include piele sau blană de mistreț; detaliile sunt furnizate în descrierea produsului și/sau în denumirea acestuia.


Uleiul de palmier pe care îl utilizați în produsele RSPO este certificat?

Ancient Wisdom și AWGifts România sunt dedicate promovării durabilității în industria cadourilor și a produselor cosmetice. Suntem mândri de standardele etice ale producătorilor și importatorilor noștri. Lucrăm exclusiv cu membrii RSPO și POIG, și dorim să informăm clienții și consumatorii noștri cu privire la prezența uleiului de palmier în compoziția produselor noastre, oferindu-le astfel posibilitatea de a lua decizii de achiziție informate.


Vindeti publicului larg/clienților finali?

AWGifts România operează ca un magazin en-gros dedicat exclusiv comercianților cu amănuntul. Pentru a accesa prețurile produselor noastre, este esențial să vă înregistrați pe site-ul nostru prin furnizarea detaliilor companiei dumneavoastră. Creați un cont pentru a beneficia de informații despre tarife, deoarece nu oferim notificări cu privire la prețuri pentru cei care nu sunt înregistrați.

Pentru a vă înscrie, avem nevoie de informații complete, cum ar fi numele dumneavoastră complet, numele firmei, adresele de facturare și livrare, numărul de telefon de contact și adresa de e-mail. Dacă nu dispuneți încă de un cod unic de înregistrare a companiei (CUI) sau număr de ordine în registrul comerțului, aceste detalii pot fi adăugate ulterior. Deși nu sunt obligatorii în etapa inițială de înregistrare, sunt necesare pentru a putea plasa o comandă ulterior.


De ce afișați două prețuri la produse pe Internet?

Toate prețurile sunt afișate fără TVA. Facem toate eforturile pentru a menține actuale prețurile de pe site-ul nostru web, dar orice modificare a acestor prețuri poate fi modificată fără notificare. Prețurile de pe site-ul nostru au prioritate față de alte surse.

Unele dintre articole beneficiază de Reducere de Volum sau Gold Reward, iar aceste reduceri sunt mereu specificate în legătură cu produsele la care se aplică (de exemplu, https://www.awgifts.ro/eo). Atunci când o reducere este indicată pe pagina unui anumit produs, aceasta se aplică exclusiv acelui produs specific (sub codul familiei). Reducerea de volum și Gold Reward au aceeași valoare procentuală, dar sunt condiționate de reguli diferite; acestea reprezintă două tipuri distincte de reduceri și nu pot fi combinate.

Termenul RRP indică prețul de vânzare cu amănuntul recomandat pentru comercianții cu amănuntul, reprezentând suma sugerată la care produsele noastre ar trebui comercializate.


Pot folosi fotografia și descrierea produsului pe site-ul meu sau în magazinul meu?

Pe scurt, aveți dreptul să copiați sau să tipăriți electronic porțiuni ale acestui site web numai în scopul plasării unei comenzi în cadrul AWGifts România sau pentru a utiliza acest site ca sursă de cumpărare. Cu toate acestea, orice altă utilizare a conținutului de pe acest site (inclusiv reproducerea în alte scopuri, modificarea, distribuirea sau publicarea) este strict interzisă fără acordul prealabil în scris al AWGifts România.


Dețineți toate actele necesare pentru produsele cosmetice?

Toate articolele noastre destinate utilizării cosmetice sunt certificate și supuse testelor în conformitate cu cerințele legale. Informațiile referitoare la ingredientele utilizate în aceste produse pot fi consultate pe site-ul nostru, accesând colțul din dreapta sus, sau pot fi furnizate la cerere.