Aromaterapie - Parfum Pentru Casă - Paradisul Băii

Angrosist cu Articole de Cadouri

România

Procesarea durează 2-3 zile lucrătoare
+421 33/558 60 76     [email protected]
Întrebări Puse Frecvent
Nadpis

Întrebări Puse Frecvent

Aici veți găsi răspunsuri la Întrebările Frecvente ale clienților noștri. Sper ca această pagină să vă fie de ajutor.


Care este valoarea minimă a comenzii?

Vă rugăm să rețineți că avem o valoare minimă a comenzii de 250 RON fără TVA și costuri de transport. În cazul unei comenzi mai mici, se percepe o taxă de administrare de 25 RON fără TVA, cu excepția Gold Reward Club.


Produsele dvs. sunt potrivite pentru vegani sau vegetarieni?

Majoritatea cosmeticelor noastre sunt potrivite pentru vegani. Lista celor care nu sunt, este foarte mică, deci consultați următoarea listă:

Săpunuri cu Ulei de Măsline

ARTS - 26 - Săpun cu Ulei de Măsline - Lapte de Măsline (https://www.awgifts.ro/arts-26)

ARTS - 16 - Săpun cu Ulei de Măsline - Propolis (https://www.awgifts.ro/arts-16)

Cocktail Bombe Spumante de Baie

CBB - 02 - 3x Set 3 Bombe Spumante de Baie - Margarita (https://www.awgifts.ro/cbb-02)

FBB - Bombe Spumante Funky - 180 g - Ambalate Individual ( https://www.awgifts.ro/fbb)

Folosim vopsele și aditivi care nu au fost folosiți sau testați pe animale. Unele dintre produsele noastre sunt confecționate din piele sau blană de mistreț; informațiile sunt date în descriere și/sau în denumirea produsului.


Uleiul de palmier pe care îl utilizați în produsele RSPO este certificat?

Ancient Wisdom și AWGifts România se angajează în favoarea durabilității pe piața de cadouri și cosmetice. Ne mândrim cu statutul etic al producătorului și importatorului. Pentru că lucrăm doar cu membrii RSPO și POIG, dorim să informăm clienții și consumatorii noștri despre conținutul de ulei de palmier al produselor, astfel încât aceștia să poată lua decizia corectă de cumpărare.


Vindeti publicului larg/clienților finali?

AWGifts România este un site de vânzare en-gros. Vindem produse numai comercianților cu amănuntul. Pentru a vedea prețurile produselor noastre, trebuie să vă înregistrați detaliile companiei prin crearea unui cont pe site-ul nostru. Nu putem notifica niciun preț cumpărătorilor neînregistrați. Trebuie să vă cunoaștem numele complet, numele firmei, adresa (facturare și livrare), numărul de telefon de contact și adresa de e-mail. Dacă nu aveți un cod unic de înregistrare a companiei (CUI) sau număr de ordine în registrul comerțului, puteți adăuga aceste numere ulterior. Aceste numere nu sunt necesare la înregistrarea inițială, dar sunt necesare pentru a crea o comandă.


De ce afișați două prețuri la produse pe Internet?

Toate prețurile sunt fără TVA. Facem toate eforturile pentru a menține actuale prețurile de pe site-ul nostru web, dar orice modificare a acestor prețuri poate fi modificată fără notificare. Prețurile de pe site-ul nostru au prioritate față de alte surse.

Unele produse sunt acoperite de Reducere de Volum sau Gold Reward. Aceste reduceri sunt întotdeauna marcate cu produsul la care se aplică (ex: https://www.awgifts.ro/eo). Dacă reducerea este anunțată pe pagina unui produs, aceasta corespunde doar acelui produs specific (codul familiei). Reducerea de volum sau Gold Reward au aceeași valoare procentuală, dar în condiții diferiți - acestea sunt două reduceri diferite și nu pot fi combinate.

Denumirea RRP este prețul de vânzare cu amănuntul recomandat pentru comercianții cu amănuntul la care produsele noastre pot fi vândute.


Pot folosi fotografia și descrierea produsului pe site-ul meu sau în magazinul meu?

Mai simplu spus... Da, puteți, dar... AWGifts România acordă permisiunea de a copia și/sau tipări electronic porțiuni ale acestui site web pe hârtie numai pentru a plasa o comandă în AWGifts România sau pentru a utiliza acest site web ca sursă de cumpărare. Orice altă utilizare a materialului de pe acest site web (inclusiv reproducerea în alte scopuri decât cele menționate mai sus, modificarea, distribuirea sau publicarea) fără acordul prealabil scris al AWGifts România este strict interzisă.


Aveți toate actele necesare pentru produsele cosmetice?

Toate produsele noastre, care sunt destinate scopurilor cosmetice, sunt certificate și testate în conformitate cu cerințele legale. Ingredientele pentru toate aceste articole sunt disponibile pe site-ul web din colțul din dreapta sus sau la cerere.