Aromaterapie - Parfum Pentru Casă - Paradisul Băii

Angrosist cu Articole de Cadouri

Procesarea comenzilor durează 1-2 zile lucrătoare

Politica de Returnare

Depunem toate eforturile pentru a verifica articolele înainte de expediere; totuși, controlul calității este în mare parte responsabilitatea furnizorilor noștri. Datorită naturii produselor pe care le vindem, unele dintre acestea pot fi deteriorate sau defecte în timpul transportului. Dacă un articol este livrat deteriorat sau defect, Ancient Wisdom s.r.o. va face tot posibilul pentru a rezolva problema rapid, în conformitate cu termenii și condițiile prezentate pe această pagină. 

Vă rugăm să rețineți că Ancient Wisdom s.r.o. nu oferă compensații financiare sau de altă natură (bunuri sau servicii) pentru pierderile potențiale din cauza articolelor deteriorate, defecte, lipsă, incorecte sau a întârzierilor de livrare. 

Din motive de sănătate și siguranță, nu acceptăm returnări de cercei decât dacă aceștia sunt nedeschiși, în ambalajul original și nefolosiți.


1. Articol(e) deteriorat/defect la primire. 

Vă rugăm să ne informați cu privire la orice daune/articole lipsă/articole defecte în termen de 3 zile lucrătoare de la primirea comenzii dumneavoastră. Dacă un articol este deteriorat la primire, vă rugăm să ne contactați prin telefon, e-mail sau chat online pentru a raporta problema. Vă rugăm să menționați numărul facturii și codul articolului deteriorat. 


În cele mai multe cazuri: 


- Vom solicita ca o fotografie sau un videoclip al articolului să ne fie trimise prin e-mail (inclusiv codul articolului și numărul facturii).


- Nu vom cere returnarea articolului (articolelor). Vom credita contul pentru valoarea articolului/articolelor deteriorate. 


Ocazional, este posibil să solicităm ca articolul (articolele) să ne fie returnate. În astfel de cazuri, vă vom furniza o copie a unui Formular de Returnare pe care să-l completați și instrucțiuni suplimentare despre cum să returnați articolul(ele), care depind de valoarea/mărimea returului. 

Vă rugăm să rețineți: pentru articolele deteriorate/defecte se va oferi credit, mai degrabă decât rambursare sau înlocuire. De regulă, nu trimitem note de credit.


2. Articole lipsă din comandă.


Dacă un articol lipsește din comanda dumneavoastră și nu este marcat ca „epuizat” pe factură, vă rugăm să ne contactați prin telefon, e-mail sau chat online, indicând numărul facturii și codul articolului. Vă rugăm să vă asigurați că raportați articolele lipsă în termen de 3 zile lucrătoare de la data livrării comenzii. Vom credita contul pentru valoarea articolului (articolelor) lipsă. Vă rugăm să rețineți: pentru articolele lipsă se va oferi credit, mai degrabă decât rambursare sau înlocuire. De regulă, nu trimitem note de credit.


3. Articole trimise din greșeală de AWGifts 


Dacă ați primit articole pe care nu le-ați comandat, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil. În cele mai multe cazuri, vom putea aranja o colecție pentru articole. Dacă ați fost taxat pentru articolele trimise din greșeală de AWGifts, vom procesa o rambursare a bunurilor.


4. Articole comandate din greșeală de către Cumpărător


Dacă ați comandat articole incorecte sau prea multe articole, vă rugăm să ne contactați pentru a raporta acest lucru în termen de 3 zile lucrătoare de la data livrării comenzii dumneavoastră. Vă rugăm să indicați întotdeauna numărul facturii, codul articolului și cantitatea articolelor pe care doriți să le returnați. 

Odată ce acest lucru este raportat, vă vom trimite un Formular de retur pe care să îl completați și să îl includeți împreună cu articolele returnate. Vă rugăm să rețineți că nu vom putea credita taxele de retur pentru articolele comandate incorect sau greșit. 

Dacă returnarea este mare, vă putem oferi să rezervați o colecție pentru el contra unei taxe de 49.45 RON + TVA. 

La primirea și inspecția bunurilor returnate, vom emite un credit în contul dvs. AWGifts. Costul inițial de livrare va fi dedus din contul de credit.


Aveți nevoie de ajutor? Suntem pregătiți să răspundem la întrebările Dvs.

+421 33/558 60 76 Echipa noastră este aici pentru Dvs.!