Aromaterapie - Parfum Pentru Casă - Paradisul Băii

Angrosist cu Articole de Cadouri

România

Procesarea durează 2-3 zile lucrătoare
+421 33/558 60 76     [email protected]
AWGifts România
Nadpis

Metoda de plată Cumpărați acum, Plătiți mai târziu este acum disponibilă pe AWGifts România

Suntem încântați să anunțăm că de acum înainte, metoda de plată PastPay Cumpărați acum, Plătiți mai târziu este disponibilă clienților noștri corporativi din Slovacia, Cehia, Ungaria, România, Polonia, Italia și Germania. De asemenea, lucrăm la punerea la dispoziție a acestei metode de plată în alte țări europene.  Sperăm că în curând vom putea oferi opțiunea Cumpărați acum, Plătiți mai târziu, în toate țările UE.

Opțiunea inovatoare Cumpărați acum Plătiți mai târziu permite companiei dvs. să achiziționeze imediat bunuri de pe site-ul nostru și să plătească pentru comandă între 30 și 60 de zile mai târziu! Alegeți PastPay Cumpărați acum Plătiți mai târziu din opțiunile de plată, finalizați comanda cu acea opțiune de plată și bunurile vă vor fi livrate ca de obicei. Puteți gestiona plata mai târziu.. 

Procedura este simplă: 

1. Adăugați produse în coșul de cumpărături 

Cumpărați articolele de care aveți nevoie și amintiți-vă că nu va trebui să plătiți pentru ele în avans. 


2. Selectați metoda de plată PastPay BNPL

Alegeți metoda de plată până la 30 sau 60 de zile.


3. Comanda a fost realizată cu succes; pachetul este pe drum.

Vă vom expedia comanda cât mai curând posibil, în timp ce veți avea opțiunea de a plăti până la 30 sau 60 de zile mai târziu.


4. Achitați factura prin transfer în contul bancar PastPay înainte de data scadentă prelungită.

Cu această metodă de plată BNPL, dorim să oferim o nouă oportunitate pentru cumpărătorii noștri corporativi de a îmbunătăți lichiditatea și de a obține o creștere mai rapidă. Vă rugăm să rețineți că metoda de plată PastPay Cumpărați acum, Plătiți mai târziu este disponibilă numai pentru cumpărătorii corporativi selectați cu un număr fiscal valid. Această opțiune nu este disponibilă persoanelor fizice.

După selectarea opțiunii de plată PastPay, sistemul va trimite automat o confirmare dacă metoda de plată BNPL este disponibilă pentru compania dumneavoastră sau nu.

AWGifts România
Nadpis

Întrebări Puse Frecvent

PastPay este disponibil numai pentru cumpărătorii corporativi cu o entitate juridică înregistrată și nu poate fi utilizat de către antreprenorii individuali.

Ce țări pot oferi planul de plată PastPay?

UE: Cehia, Slovacia, România, Polonia, Italia, Germania, Ungaria: 30 și 60 de zile

Obțineți ceea ce aveți nevoie, când aveți nevoie

S-au dus vremurile în care se acorda prioritate anumitor achiziții față de altele și pierdea profiturilor pentru că nu aveții materialele sau consumabilele potrivite. Cumpărați ceea ce aveți nevoie, când aveți nevoie și amânați plata cu 30 sau 60 de zile

Vindeți mai mult și dezvoltați-vă afacerea Cumpărați acum, Plătiți mai târziu

Cumpărați acum, Plătiți mai târziu (BNPL) vă ajută să vă îmbunătățiți fluxul de numerar, astfel încât să vă puteți concentra pe ceea ce contează cu adevărat: realizarea de vânzări și creșterea afacerii dvs.

Ce este B2B Cumpărați acum, Plătiți mai târziu? 

Cumpărați acum, Plătiți mai târziu vă permite să cumpărați și să primiți stocul, echipamentele sau materialele de care aveți nevoie pentru afacerea dvs., fără a fi nevoie să plătiți niciun cost timp de 30 sau 60 de zile. 

Ce este PastPay?

PastPay este o companie de plăți digitale și principalul furnizor european de soluții Cumpărați acum, Plătiți mai târziu pentru comerțul electronic B2B. Prin parteneriatul cu PastPay, putem oferi condiții de plată majorității clienților noștri, protejând în același timp toate părțile împotriva riscurilor.

Deci, este ca Klarna sau Clearpay pentru B2B?

Da! Este un concept foarte asemănător.

Cum pot achita factura?

Folosind serviciul PastPay, site-ul online de unde faceți cumpărături transmite reclamația către Pentech Solutions Polska sp. z o.o.. (PastPay) ca parte a factoringului de facturi. Înseamnă că ptuteți plăti factura prin transferul întregii sume în contul bancar PastPay.

Detaliile contului bancar:

IBANFIRST SA
BE98 9140 4490 9493
SWIFT: FXBBBEBBXXX 

Transferați suma în acest cont bancar chiar dacă numărul contului magazinului online este adăugat pe factură, deoarece PastPay a achiziționat deja factura din magazinul online. Factura trebuie plătită cel târziu până la data prelungită.

Pot să-mi achit plata restantă mai devreme decât data stabilită în termenii mei de plată? 

Da, vă puteți achita plățile anticipat prin transfer bancar. Contactați [email protected] și asociatul nostru de asistență pentru clienți vă va oferi detaliile de care aveți nevoie pentru a face acest lucru.

Ce se întâmplă dacă nu îmi plătesc facturile la timp? 

Odată ce factura dvs. depășește data scadentă, PastPay va începe procesul de reamintire. Ei vor încerca să vă contacteze prin e-mail și telefon. Dacă este necesar, se va implica o agenție de colectare.

Trebuie să mă înregistrez pentru a folosi Pastpay? 

Nu, puteți utiliza PastPay prin contul dvs. de client AWGifts. Nu trebuie să luați nicio măsură înainte de a selecta termenii de plată la finalizare.

Care este suma maximă pe care o pot cheltui pentru o singură tranzacție cu Cumpărați acum, Plătiți mai târziu? 

Putem extinde termenele de creditare instantanee pentru comenzi de până la valoarea de 99 000 RON. Mai mult decât atât, analiștii de credit PastPay vor trebui să efectueze o examinare manuală.

Pot plăti în rate?

În prezent, PastPay nu oferă planuri de plată în rate.

Pot plasa o comandă folosind BNPL într-o zi și apoi plasez o altă comandă BNPL câteva zile mai târziu? 

Puteți plasa câte comenzi doriți folosind soluția noastră, cu condiția să nu depășiți limita de credit a contului și să fiți la curent cu orice plată datorată. 

Pot accesa în continuare soluția PastPay dacă am întârziat cu plățile mele?

Nu. Nu le vom permite clienților cu facturi neplătite să plaseze comenzi noi până când datoria lor nu va fi compensată.