Aromaterapie - Parfum Pentru Casă - Paradisul Băii

Angrosist cu Articole de Cadouri

Procesarea unei comenzi durează 1-2 zile lucrătoare

Vizitați Showroom-ul nostru!

Așteptăm cu entuziasm vizita Dvs. :)

Veniți să explorați produsele noastre într-un mediu real. Aici, veți putea evalua dimensiunile, greutatea și textura fiecărui articol. Vă îmbiați simțurile cu aromele delicate ale uleiurilor parfumate și admirați strălucirea lumânărilor plutitoare! În plus, aveți posibilitatea să vă înregistrați și să plasați o comandă în timpul vizitei dvs. în showroom. Este un adevărat izvor de inspirație pentru idei minunate, cadouri și suveniruri!

Menționăm că showroom-ul este accesibil doar comercianților cu amănuntul care achiziționează produse destinate revânzării.

Pentru a vă bucura de o experiență completă, vă rugăm să efectuați o rezervare în prealabil pentru vizitarea showroom-ului.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm cu drag!

Nadpis
Nadpis


Pentru a vă oferi întreaga atenție pe care o meritați, funcționăm pe baza rezervărilor la showroom-ul nostru. Astfel, Managerul nostru de Showroom vă va aloca timp special pentru discuții fără nicio întrerupere. Aveți ocazia să explorați produsele noastre, să discutați despre noutățile noastre și să aflați despre cele mai recente oferte și multe altele.


În incinta showroom-ului, vă oferim posibilitatea de a plasa o comandă și de a o ridica în aceeași zi. Personalul nostru prietenos vă poate pregăti comanda într-un interval de 30 de minute până la 1 oră, permițându-vă să plecați cu achizițiile dvs. Timpul de pregătire poate varia în funcție de dimensiunea comenzii. Dacă doriți să comandați și să vă luați bunurile în aceeași zi, vă sugerăm să sosiți până la ora 13:30.


Vă informăm că în perioada aglomerată (septembrie - martie), showroom-ul și depozitul nostru pot înregistra un flux intens de vizitatori. Prin urmare, recomandăm să vă rezervați locul în avans pentru a evita orice inconveniențe.

Orarul de Funcționare a Showroomului

Orarul de Funcționare al Showroom-ului.  

Luni - Vineri 08:00 - 15:00

Programați-vă o întâlnire pentru a vizita Showroom-ul.

Telefon: +421 33/558 60 76

E- mail : [email protected]

Adresa:

CTPark Trnava, Prílohy 583/57

919 26 Zavar, Slovacia 


Nadpis
Nadpis