Aromaterapie - Parfum Pentru Casă - Paradisul Băii

Angrosist cu Articole de Cadouri

România

Procesarea durează 2-3 zile lucrătoare
+421 33/558 60 76     [email protected]

Vizitați Showroom-ul nostru!

Așteptăm cu nerăbdare vizita Dvs. :)

Veniți să vedeți produsele noastre. Veți vedea dimensiunea, greutatea și textura lor reală. Veți putea mirosi uleiurile parfumate și veți vedea lumânările plutitoare strălucind! Vă puteți înregistra și plasa o comandă în timpul vizitei dumneavoastră în showroom. Este locul potrivit pentru inspirație pentru idei grozave, pentru cadouri și suveniruri!

Showroom-ul este deschis doar comercianților cu amănuntul care cumpără bunuri pentru revânzare.

Pentru a vizita Showroom-ul, este necesar să creați o Rezervare!

Mulțumim pentru înțelegere.

Nadpis
Nadpis


Showroom-ul nostru funcționează pe baza unei rezervări. Asta pentru a vă putea oferi toată atenția pe care o meritați. În acest fel, Managerul nostru de Showroom vă va oferi timp să vorbiți fără să vă deranjeze. Veți putea vorbi despre produse, site-ul nostru, veți afla ce este nou și veți afla, de asemenea, despre cele mai noi oferte și multe altele. 


În showroom-ul nostru puteți plasa o comandă și o puteți lua cu dvs. în ziua vizitei. Personalul nostru prietenos vă poate pregăti comanda în 30 de minute - 1 oră, astfel încât să o puteți lua cu Dvs.. Timpul de pregătire depinde de mărimea comenzii dvs. Dacă doriți să comandați bunuri și să le luați cu dvs., vă recomandăm să ajungeți până la ora 13:30. În timpul sezonului aglomerat (septembrie - martie), se poate întâmpla ca showroom-ul și depozitul să fie prea ocupate.

Ore de Deschide a Showroomului

Ore de deschidere:

Luni - Vineri 08:00 - 15:00

Rezervați o vizită la Showroom

Telefon: +421 33/558 60 76

E- mail : [email protected]

Adresa:

CTPark Trnava, Prílohy

919 26 Zavar, Slovacia 


Nadpis
Nadpis