Aromaterapie - Parfum Pentru Casă - Paradisul Băii

Angrosistul dvs. de cadouri care livrează în toată România

România

Procesarea comenzilor 2-3 zile lucrătoare
+40 373 782 900                 [email protected]

Vizitați Showroom-ul nostru!

Așteptăm cu nerăbdare vizita Dvs. :)

Veniți să vedeți produsele noastre. Veți vedea dimensiunea, greutatea și textura lor reală. Mirosiți uleiurile parfumate și vei vedea lumânările plutitoare strălucind! Vă puteți înregistra și plasa o comandă în timpul vizitei dumneavoastră în showroom. Este locul potrivit pentru inspirație pentru idei grozave, pentru cadouri și suveniruri!

Showroom-ul este deschis doar comercianților cu amănuntul care cumpără bunuri pentru revânzare.

Pentru a vizita Showroom-ul, este necesar să creați o Rezervare!

Datorită mutării depozitului nostru en-gros și construcția spațiilor noi, Showroom-ul nostru este închis până la o nouă notificare!

Mulțumim pentru înțelegere.

Aici, la AWGifts, suntem întotdeauna foarte încântați să ne viziteze clienți noi sau existenți. Indiferent dacă veniți să vă ridicați comanda sau să vizitați Showroom-ul nostru, veți fi întotdeauna bineveniți cu un zâmbet! Rezervați o vizită! Verificați produsele! Luați comanda cu Dvs.! 


Showroom-ul nostru funcționează pe baza unei rezervări. Asta pentru a vă putea oferi toată atenția pe care o meritați. În acest fel, Managerul nostru de Showroom vă va oferi timp să vorbiți fără să vă deranjeze. Veți putea vorbi despre produse, site-ul nostru, veți afla ce este nou și veți afla, de asemenea, despre cele mai noi oferte și multe altele. 


În showroom-ul nostru puteți plasa o comandă și o puteți lua cu dvs. în ziua vizitei. Personalul nostru prietenos vă poate pregăti comanda în 30 de minute - 1 oră, astfel încât să o puteți lua acasă. Timpul de pregătire depinde de mărimea comenzii dvs. Dacă doriți să comandați bunuri și să le luați cu dvs., vă recomandăm să ajungeți până la ora 13:30. În timpul sezonului aglomerat (septembrie - martie), se poate întâmpla ca showroom-ul și depozitul să fie prea ocupate.

Ore de Deschide a Showroomului

Ore de deschidere:

Luni - Vineri 08:00 - 15:00

Rezervați o vizită la Showroom

Telefon: +40 373 782 900

E- mail : [email protected]

Adresa:

CTPark Trnava, Prílohy

919 26 Zavar

Slovacia