Aromaterapie - Parfum Pentru Casă - Paradisul Băii

Angrosist cu Articole de Cadouri

Procesarea comenzilor durează 1-2 zile lucrătoare
Produse fără Etichete
Nadpis

Personalizați-vă Brandul

Din ce în ce mai mulți dintre voi ne întrebați dacă oferim acest gen de produse... de aceea am decis să vă oferim o pagină special dedicată produselor noastre Fără Etichetă Brandul dvs. merită să fie peste tot! 

Oferiți-vă șansa de a oferi brandului dvs. produse de calitate sub cea mai frumoasă etichetă a dvs.. Nu mai așteptați, mergeți mai departe. Dacă doriți să editați, puteți face acest lucru. Este o idee. 

Adaugați propria personalitate produselor dvs. preferate. Promovați-vă brandul acum. 

Toate informațiile necesare pot fi găsite în partea de jos a site-ului.

Cum să vă marcați Produsele Fără Etichetă?

Etichetarea produselor cosmetice Fără Etichetă este un pas esențial în lansarea mărcii dvs. Nu numai că ajută la atragerea clienților, dar asigură și conformitatea cu reglementările și standardele de siguranță. În acest ghid, vă vom ghida prin procesul de etichetare eficientă a produselor dvs. cosmetice.


Etichetarea produselor cosmetice

Produsele cosmetice cuprind o gamă largă de substanțe sau preparate folosite pentru a îmbunătăți sau modifica aspectul corpului, concentrându-se pe zone precum fața, pielea, părul sau unghiile. Aceste produse sunt de obicei aplicate local și pot include machiaj, articole de îngrijire a pielii, produse de îngrijire a părului, parfumuri și produse de îngrijire personală. Câteva exemple comune de produse cosmetice sunt fond de ten, ruj, fard de pleoape, rimel, creme hidratante, demachiante, șampoane, balsamuri, parfumuri și deodorante. Ele vin în diferite forme, cum ar fi creme, loțiuni, pudre, geluri, spray-uri și batoane pentru a satisface diverse preferințe și metode de aplicare. Este important de reținut că produsele cosmetice diferă de produsele farmaceutice, deoarece nu sunt destinate să diagnosticheze, să trateze sau să vindece afecțiuni medicale; scopul lor principal este de a îmbunătăți aspectul și îngrijirea personală.


Exemplu de etichetă a produsului cosmetic

Înainte de a finaliza designul etichetei, este important să înțelegeți cerințele legale pentru etichetarea produselor cosmetice pe piața dvs. țintă. Legile și reglementările pot varia în funcție de țară sau regiune. Asigurați-vă că etichetele dvs. respectă liniile directoare stabilite de organismele de reglementare, cum ar fi Regulamentul UE/UK privind produsele cosmetice din Uniunea Europeană sau autoritățile locale de reglementare.

Produse Fără Etichetă
Nadpis

Etichetarea produselor necosmetice sau a altor substanțe chimice

Produsele necosmetice cuprind o gamă largă de articole, inclusiv parfumuri, uleiuri esențiale, lumânări și diverse substanțe chimice. Etichetarea corectă a acestor produse este crucială pentru transmiterea de informații importante către consumatori și pentru respectarea standardelor de reglementare. Indiferent dacă produsele dumneavoastră necosmetice sunt periculoase sau nu, sau dacă sunt materii prime sau amestecuri, este esențial să urmați instrucțiunile de etichetare. Mai jos sunt câteva orientări generale pentru etichetarea produselor necosmetice în Regatul Unit și UE:

Produse Fără Etichetă
Nadpis

Verificați întotdeauna reglementările și cerințele specifice de etichetare ale țării sau regiunii dvs., deoarece acestea pot varia. Este esențial să respectați toate reglementările aplicabile pentru a asigura siguranța și transparența produselor dumneavoastră.


1. Identitatea produsului 

Numele produselor și parfumul 

2. Numele, adresa și numărul de telefon al producătorului/distribuitorului/revânzătorului 

Aceasta poate fi compania noastră sau a dumneavoastră dacă obțineți documentele noastre CLP (de obicei descărcabile de pe fiecare pagină de produs) și sunteți dispus să le furnizați oricui ar dori să le vadă. Ar putea fi orice platformă de vânzare, cum ar fi Amazon, eBay sau Etsy etc. 

3. Informații CLP, dacă este relevant (cuvânt de avertizare cum ar fi „❗️Avertisment”, „⚠️ Pericol”, Mențiuni de pericol, Pictograme) 

Acesta este de obicei disponibil pe fiecare pagină de produs pentru descărcare. Etichetele CLP sunt menite să fie ușor de înțeles și consecvente pentru diferite substanțe și amestecuri periculoase, ajutând utilizatorii și consumatorii să ia decizii informate cu privire la manipularea, depozitarea și eliminarea substanțelor chimice. 

4. Numărul UFI dacă este un amestec periculos

UFI face parte din cerințele armonizate de notificare a centrelor de otrăvire din UE. Scopul numărului UFI este de a oferi o referință specifică la un anumit amestec, facilitând pentru centrele de otrăvire identificarea exactă a formulării în caz de urgențe sau incidente care implică substanțe periculoase. Vă ajută să vă asigurați că sfatul și îndrumările adecvate pot fi furnizate prompt. Furnizat pe fiecare pagină de produs pentru descărcare. 

5. Cantitatea nominală 

Este important ca cantitatea sau volumul nominal al uleiului parfumat să fie menționat pe flacon. Cantitatea nominală se referă la cantitatea sau volumul de produs conținut in sticlă. Aceste informații sunt furnizate de obicei în unități standard, cum ar fi mililitri (ml) sau uncii fluide (fl oz).