Aromaterapie - Parfum Pentru Casă - Paradisul Băii

Angrosist cu Articole de Cadouri

Procesarea unei comenzi durează 1-2 zile lucrătoare
Transport Gratuit
Livrare Gratuită*
5% Reducere La Prima Comandă
5% REDUCERE La Prima Comandă
Reducere de Volum
Reducere de Volum
Fără o Valoare Minimă a Comenzii
Fără o Valoare Minimă a Comenzii

Experimentați măiestria britanică autentică cu produsele cosmetice en-gros fabricate în Marea Britanie 

Intrați într-un tur în jurul măiestriei și inovațiilor reale britanice cu selecția noastră superioară de cadouri și produse cosmetice en-gros fabricate în Marea Britanie, create special pentru a aduce un omagiu tradițiilor unice și creativității de astăzi în Marea Britanie. Din inima orașului Sheffield, gama noastră reprezintă un exemplu de îngrijire a pielii prin excelență, produse de înfrumusețare care vrăjesc și cadouri realizate manual. 

Excelență în calitate și măiestrie 

Baza tuturor ofertelor se află AW Aromatics and Artisans: o unitate de producție unică în acest fel, unde tradiția vine mână în mână cu abilitățile de a produce produse de o excelență de neegalat. De la fiecare săpun turnat manual până la produse cosmetice amestecate în mod unic și de la fiecare set unic de bombă de baie la fiecare creație de aromaterapie, este clar că artizanii noștri sunt dedicați calității. Ei bine, prin urmare, Made in UK devine nu doar o etichetă de dragul originii, ci o mare promisiune față de produsul care este înalt în calitate și moștenire. 

O gamă largă de produse pentru toți 

Gama noastră largă de produse va asigura ceva pentru toată lumea și pentru orice motiv. Selecția noastră variază de la cele mai bune săpunuri și lumânări artizanale din lume până la cele mai noi tendințe de frumusețe și articole esențiale pentru îngrijirea pielii atemporale. Toate aceste produse sunt doar pentru dvs., menite să vă decoreze casa confortabilă, să vă răsfățați cu produse de lux pentru dvs. sau adăugări unice în magazinele dvs. de vânzare cu amănuntul și online. 

Sărbătorirea creativității și excelenței britanice

Suntem cu adevărat mândri de colegii noștri englezi ale căror uriașe abilități creative și dăruire se reflectă în crearea manuală a unor produse atât de frumoase. Spiritul lor creativ este cel care ne face să fim la curent cu cele mai recente tendințe moderne în baie și frumusețe, astfel încât ofertele noastre nu numai să îndeplinească, ci și să depășească standardele de calitate. 

Alăturați-vă nouă pentru a sărbători farmecul britanic, calitatea și inovația. Cadouri și produse cosmetice semnate direct din Marea Britanie.