Aromaterapie - Parfum Pentru Casă - Paradisul Băii

Angrosist cu Articole de Cadouri

Procesarea comenzilor durează 1-2 zile lucrătoare
Volume discount
Order 12 or more outers from each family to qualify for 5% off
Recompensă de Aur Gold Reward
Comandați în termen de 30 de zile de la ultima comandă și obțineți 5% off
Uleiuri Pure și Naturale pentru Barbă 50ml

Uleiuri Pure și Naturale pentru Barbă 50ml

Proprietățile de condiționare ale unui ulei de barbă bun sunt cu adevărat indispensabile. Atunci când încorporezi un ulei de barbă de înaltă calitate în rutina ta de îngrijire, oferiți barbii cu nutrienți esențiali și hidratare. Acest lucru ajută la hrănirea părului facial, făcându-l mai moale și mai ușor de gestionat, reducând mâncărimea și iritația. Uleiul promovează, de asemenea, o creștere mai sănătoasă a bărbii, menținând pielea de dedesubt hidratată și prevenind uscarea sau descuamarea. 

Asigurați-vă o barbă bine îngrijită: îngrijire și confort cu uleiurile de barbă AW en-gros

Vă prezentăm noua gamă de uleiuri de barbă AW en-gros, realizate cu ingrediente naturale pentru rezultate optime. Aceste uleiuri se absorb rapid și constau din amestecuri care includ uleiuri esențiale pure, nucă de cocos, caise, avocado, argan, vitamina E și uleiuri de jojoba aurie. Am formulat cu atenție patru tipuri pentru a răspunde diferitelor nevoi de barbă și miriște, oferind proprietăți de curățare, condiționare, regenerare și îmbunătățire. 

Ce înseamnă asta pentru clienții tăi? Amestecul bogat de uleiuri bogate în vitamine face minuni în înmuierea părului aspru, făcându-l mai suplu și mai ușor de aranjat. În plus, aceste uleiuri funcționează în culise pentru a condiționa pielea de dedesubt, reducând șansele de mâncărime sau descuamări. Cu uleiurile noastre de barbă, puteți fi sigur că barba clienților dvs. va fi bine îngrijită și vă mulțumim pentru asta. 

Comandați astăzi și deveniți un gladiator roman sau chiar un erou spartan.

Patchouli, Limetă și Cedru

50ml Ulei pentru Barbă - Spartan Hero - Condiție!

BeardO-03
Vă rugăm să vă conectați sau să vă înregistrați pentru a vedea prețurile
Înregistrare

Lemn de Santal și Portocală

50ml Ulei pentru Barbă - Viking Musk - Curăță!

BeardO-01
Vă rugăm să vă conectați sau să vă înregistrați pentru a vedea prețurile
Înregistrare

Piper Negru și Bergamotă

50ml Ulei pentru Barbă - Roman Gladiator - Îmbunătățește!

BeardO-04
Vă rugăm să vă conectați sau să vă înregistrați pentru a vedea prețurile
Înregistrare

Tămâie și Molid

50ml Ulei pentru Barbă - Molid Nordic - Regenerează!

BeardO-02
Vă rugăm să vă conectați sau să vă înregistrați pentru a vedea prețurile
Înregistrare

Sfaturi despre cum să alegeți uleiul de barbă potrivit pentru uz personal sau revânzare!

O barbă bine îngrijită necesită îngrijire și întreținere regulată, iar un produs esențial pentru orice domn cu barbă este uleiul de barbă. Uleiul de barbă nu numai că hrănește și hidratează părul facial, dar și menține pielea sănătoasă și hidratată. Odată cu cererea în creștere pentru uleiuri de barbă de înaltă calitate, a devenit mai ușor să găsiți opțiuni potrivite. O astfel de opțiune este AW Uleiul pentru Barbă en-gros, un brand de încredere care oferă o gamă largă de uleiuri de barbă. Cu toate acestea, cu un exces de opțiuni disponibile, poate fi totuși copleșitor să alegeți uleiul de barbă potrivit. În acest articol, vom explora factorii cheie de care trebuie să luați în considerare atunci când alegeți un ulei de barbă de înaltă calitate, inclusiv pe cele oferite de AW Gifts, care să corespundă nevoilor dumneavoastră specifice.

1. Acordați o atenție deosebită ingredientelor 

Primul aspect de examinat atunci când alegeți un ulei de barbă sunt ingredientele acestuia. Căutați uleiuri și extracte naturale care oferă hrănire fără substanțe chimice dure sau aditivi artificiali. Uleiurile de barbă de înaltă calitate conțin adesea ingrediente precum uleiul de argan, uleiul de jojoba, uleiul de sâmburi de struguri și uleiurile esențiale precum lemnul de cedru sau lemnul de santal. Aceste ingrediente ajută la promovarea creșterii părului, la prevenirea mâncărimii și oferă un parfum plăcut.

2. Alegeți parfumul dorit 

Parfumul uleiului de barbă este un factor important de luat în considerare, deoarece vă poate îmbunătăți experiența de îngrijire și poate lăsa o impresie de durată. În timp ce preferințele personale joacă un rol important, optați pentru un ulei de barbă cu un parfum subtil și plăcut, care să nu depășească parfumul dvs. natural. Uleiurile esențiale precum levănțica, citricele sau menta sunt alegeri populare care oferă o aromă răcoritoare, fără a fi copleșitoare. 

3. Asigurați-vă că are textura și absorbția potrivită 

Textura și rata de absorbție a unui ulei de barbă sunt cruciale pentru o rutină optimă de îngrijire. Un ulei de barbă bun ar trebui să fie ușor și non-gras, permițându-i să pătrundă cu ușurință în păr și piele. Căutați uleiuri care se absorb rapid, lăsându-vă barba moale și hidratată, fără reziduuri grase. Testarea unei cantități mici de ulei pe încheietura mâinii poate ajuta la determinarea texturii și a proprietăților de absorbție. 

4. Atenție la efectul și beneficiile pielii 

Pielea sănătoasă a feței este baza pentru o barbă strălucitoare. Un ulei de barbă de înaltă calitate nu numai că hrănește părul, dar are grijă și de pielea de dedesubt. Căutați uleiuri care conțin ingrediente precum vitamina E, care hidratează și calmează pielea, prevenind uscarea, descuamarea și mâncărimea. Uleiurile bogate în antioxidanți pot ajuta, de asemenea, la combaterea daunelor mediului și la promovarea sănătății generale a pielii. 

5. Alegeți un produs cu un ambalaj corespunzător 

Deși ambalajul poate părea o considerație minoră, poate reflecta calitatea generală și atenția la detalii a uleiului de barbă. Căutați produse care vin în sticle de sticlă închisă la culoare, deoarece protejează uleiul de lumina soarelui și îi păstrează potența. În plus, produsele cu picurator încorporat sau dozator cu pompă facilitează aplicarea și previn risipa.

Îmbunătățiți-vă sănătatea bărbii cu uleiul pentru barbă AW Gifts infuzat cu amestec de uleiuri esențiale

Menținerea unei bărbii bine îngrijite necesită utilizarea unui balsam de barbă de top. Uleiul de barbă AW en-gros reprezintă o alegere excelentă, deoarece oferă rezultate optime. Aceste uleiuri nu numai că hrănesc și hidratează părul facial, dar asigură și sănătatea și hidratarea pielii de dedesubt. O opțiune notabilă este amestecul lor infuzat cu arbore de ceai, care nu numai că oferă un parfum subtil, dar are și proprietăți antibacteriene naturale. Încorporând acest ulei de barbă en-gros în rutina de îngrijire, puteți crea o diferență remarcabilă în aspectul și sănătatea generală a bărbii dvs. Ingredientele atent selectate, inclusiv uleiurile esențiale pure și uleiurile bogate în vitamine. Îmbrățișați puterea uleiurilor pentru barbă AW en-gros și creați o rutină remarcabilă de îngrijire a bărbii pentru care clienții dvs. vă vor mulțumi.

Produse Asemanatoare

5x Pieptene din lemn pentru barbă cu două fețe

BNC-01
Vă rugăm să vă conectați sau să vă înregistrați pentru a vedea prețurile
Înregistrare

10x Perie pentru Barbă

BNC-02
Vă rugăm să vă conectați sau să vă înregistrați pentru a vedea prețurile
Înregistrare
10 ml Ulei Esențial de Mentă
EO-04
RRP : RON 20.17
Vă rugăm să vă conectați sau să vă înregistrați pentru a vedea prețurile
Înregistrare

Ulei de Baie și Masaj - Mix de Relaxare - 50ml

MO-01
Vă rugăm să vă conectați sau să vă înregistrați pentru a vedea prețurile
Înregistrare