Aromaterapie - Parfum Pentru Casă - Paradisul Băii

Angrosist cu Articole de Cadouri

Procesarea comenzilor durează 1-2 zile lucrătoare

3x 500g Sare de Baie - Epsom

Product code: ACSalt-02

Vă aducem noua noastră gamă de Agnes and Cat Săruri de Baie 500g. Fiecare sare de baie are beneficii grozave și, cu Uleiuri Esențiale pure adăugate, creează experiența supremă de baie de aromaterapie. Acesta este un mod minunat de a vă vindeca trupul și sufletul! O baie umplută cu una dintre aceste săruri de baie vă va ajuta să vă relaxați, să vă eliberați de griji și să vă calmați mușchii după o zi lungă de muncă. Sarea de baie Agnes și Cat este un amestec de minerale uimitoare precum zinc, magneziu, fier și seleniu, care pot ajuta la eliminarea toxinelor și impurităților din organism.

Sărurile noastre de Himalaya, Espom și Marea Moartă sunt fără parfum. Acestea sunt perfecte pentru a încerca și pentru a adăuga câteva picături din uleiul esențial preferat și uleiul purtător la amestec! Sărurile de baie Agnes și Cat sunt amestecate și ambalate în loturi mici în hala noastră de producție din Sheffield. Sunt folosite doar ingrediente naturale și vegane. Toate sărurile de baie sunt ambalate frumos într-o cutie cu o linguriță de lemn atașată, care poate fi folosită ca ceașcă de măsurat. Un cadou ideal pentru cei dragi sau doar puțină grijă pentru dvs.. Vândut în cutie de 3, fiecare pachet are atașată o lingură de lemn. 

REȚINEȚI: Acest produs NU nu conține plastic. Ambalajul de sare de baie din interiorul cutiei este fabricat din plastic.

Origine United Kingdom
Greutate 0.5Kg /buc.
Shipping weight 1.6Kg
Dimensiuni 0x0 (cm)
Material / Ingrediente Epsom Salt
CPNP 4218026
UFI
Cod de bare 5055796585908
Material / Ingrediente
Cod de bare