Aromaterapie - Parfum Pentru Casă - Paradisul Băii

Angrosist cu Articole de Cadouri

Procesarea unei comenzi durează 1-2 zile lucrătoare

6x Bombă de Baie Fizzer - Citrice Proaspete

Product code: ACBB-12

Bombele de Baie Fizzer - Citrice Proaspete sunt o alternativă frumoasă la bombele de baie clasice. Cele 14 parfumuri ale noastre au fost atent selectate pentru a vă oferi cea mai bună experiență de baie. Parfumurile noastre sunt realizate din uleiuri parfumate britanice de înaltă calitate.

Bombele de Baie Citrice Proaspete și Clementine sunt realizate din uleiuri esențiale pure. Aceste bombe de baie frumoase sunt realizate în loturi mici în unitatea noastră de producție din Sheffield. Echipa noastră le adaugă niște săruri colorate pentru a vă colora ușor baia și, de asemenea, folosesc puțin unt de cacao în amestec pentru a vă înmuia pielea. 

Vă vor lăsa pielea cu un parfum divin și super moale! Doar crăpați în jumătate bomba de baie, aruncați-o într-o baie fierbinte și priviți cum se dizolvă! Folosiți fizzer-ul întreg pentru o înmuiere și mai parfumată. Lăsați bombele noastre de baie să dizolve toate grijile dvs.! Bombele de Baie Fizzer sunt potrivite pentru vegani. 

REȚINEȚI : greutatea și dimensiunile bombelor sunt aproximative, deoarece produsul este realizat manual. 

Cumpărați acum pentru a crea raiul suprem de baie în magazinul dvs.

Origine United Kingdom
Greutate 0.21Kg /buc.
Shipping weight 1.26Kg
Dimensiuni 9x4 (cm)
Material / Ingrediente Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Sodium Chloride, Aqua, Citrus Limon Peel Oil, CI 19140, Limonene
CPNP 3946784
UFI
Cod de bare 5055796585175
Material / Ingrediente
Cod de bare