Aromaterapie - Parfum Pentru Casă - Paradisul Băii

Angrosist cu Articole de Cadouri

Procesarea unei comenzi durează 1-2 zile lucrătoare
ACWM-15% Valabil până: Wed 31 Jul 2024
ACWM produs Reducere 15 %

4x Cutie cu 8 buc. Ceară Naturală Parfumată - Windemere

Product code: ACWM-01

Adaugați puțin parfum și confort casei dvs. cu Ceara Naturală Parfumată de Soia . Această ceară foarte parfumată este o alternativă excelentă la lumânări. Ceara este turnată manual în Sheffield, folosind ceară naturală de soia din Indonezia și parfumuri britanice de înaltă calitate și uleiuri esențiale cu arome de Clementine și Citrice.

Ceara de soia este o alternativă ecologică la parafină. Cerurile parfumate de soia difuzează frumos parfumul și ne salvează planeta. Ceara de soia arde cu 30-50% mai mult și nu conține toxine precum ceara de parafină. E greu să nu te îndrăgostești de ele. Am lucrat cu cele mai bune parfumuri pentru a crea parfumuri uluitoare, de înaltă calitate. 

Fiecare parfum este cu adevărat unic și frumos. Cerurile parfumate cu soia Agnes and Cat sunt vegane, nu sunt testate pe animale și nu conțin coloranți. Pachetul conține 8 bucăți de ceară, împachetate în hârtie de ceară cu eticheta „Instrucțiuni de utilizare” într-o cutie frumoasă în relief coordonat de culori. Fiecare bucată arde până la 15 ore.

Lăsați clienții să ardă aceste bucăți de ceară foarte aromate, comandați acum!

Origine United Kingdom
Greutate 0.16Kg /buc.
Shipping weight 0.64Kg
Dimensiuni 15x7.5x2.5 (cm), 0.281L, 0.569Kg/L
Material / Ingrediente Soy Wax, Perfume
CPNP
UFI
Cod de bare 5055796588091
Material / Ingrediente
Cod de bare