Aromaterapie - Parfum Pentru Casă - Paradisul Băii

Angrosist cu Articole de Cadouri

România

Procesarea comenzilor durează 1-2 zile lucrătoare
+421 33/558 60 76     [email protected]

48x Geantă Total Naturală - Set de Pornire (4 modele x 12 bucăți)

Product code: ANB-ST

Economisiți peste 20%! 

Această geantă total naturală en-gros - Set de Pornire din carton este o modalitate perfectă pentru magazinul dvs. de vânzare cu amănuntul de a prezenta clienților o colecție de genți atrăgătoare, complet naturale. 

Fabricate din iută și bumbac, aceste genți sunt o alternativă ecologică la gențile tradiționale de cumpărături. Setul de pornire include 48 de genți cu 4 modele (12 din fiecare): 

*Arborele vieții - Un simbol universal care reprezintă interconexiunea, creșterea și ciclul vieții. 

*Mâna Namaste- Un salut tradițional indian care semnifică respect și pace.

*Mâna Hamsa - Un simbol popular în multe culturi, în special în Orientul Mijlociu și Africa de Nord, despre care se crede că oferă protecție împotriva răului. 

*Mandala - Un model circular complicat care are o semnificație spirituală în hinduism și budism, reprezentând adesea totalitatea, unitatea și armonia. 

Fiecare geantă are un finisaj vibrant spălat care creează un aspect unic, vintage. Designul spațios poate ține confortabil o varietate de articole, făcându-le perfecte pentru utilizarea de zi cu zi. Fibrele puternice și durabile asigură că gențile pot rezista chiar și la cele mai grele sarcini. 

Comandați această Geantă Total Naturală - Set de Pornire și oferiți clienților dumneavoastră o modalitate elegantă, durabilă și semnificativă de a-și transporta lucrurile!

Origine India
Greutate /buc.
Shipping weight 0Kg
Dimensiuni
Material / Ingrediente Jute, Cotton
CPNP
UFI
Cod de bare 5056368336065
Material / Ingrediente
Cod de bare