Aromaterapie - Parfum Pentru Casă - Paradisul Băii

Angrosist cu Articole de Cadouri

România

Procesarea comenzilor durează 3-4 zile lucrătoare
+421 33/558 60 76     [email protected]
Volume discount
Order 5 or more outers from each family to qualify for 5% off
Recompensă de Aur Gold Reward
Comandați în termen de 30 de zile de la ultima comandă și obțineți 5% off

Arbore de Ceai - Verde - EO Săpun

Product code: ASoap-02

Uitați de problemele cu pielea cu Săpunul Arbore de Ceai Verde din Depozitul Angro. Acest săpun minunat parfumat cu uleiuri esențiale va ajuta la îmbunătățirea aspectului pielii. 

Deseori cea mai aglomerată tarabă de pe piața de artizanat este cea care vinde săpunuri lucrate manual. Parfum curat, plăcut și ușor de utilizat. Pentru un preț excelent, fabricate din uleiurile esențiale ale mărcii Ancient Wisdom, acestea sunt o garanție de înaltă calitate. Cu provocarea lor, ele atrag atenția clienților, deoarece sunt produse în culori vii. 

Săpunurile se vând sub formă de cărămidă cu greutatea de 2 kg, care poate fi tăiată în bucăți și apoi vândută în bucăți (aprox. 20 buc. x 100g).

Sunt disponibile și folii din plastic pentru acest produs, de care veți avea nevoie pentru vânzare. Le puteți comanda mai jos.  

Fii creativ și comandă azi!

Origine United Kingdom
Greutate 2Kg /bucată
Shipping weight 2Kg
Dimensiuni 23x14x6.8 (cm), 2.19L, 0.913Kg/L
Material / Ingrediente Aqua, glycérine, sorbitol, stéarate de sodium, laurate de sodium, propylène glycol, oléate de sodium, myristate de sodium, chlorure de sodium, huile de Melaleuca alternifolia, huile de Cocos Nucifera (noix de coco), laurate de glycéryle, cocamidopropyl bétaïne, thiosulfate de sodium, citrate de sodium, acide citrique, Sulfosuccinate trisodique, pentétate pentasodique, étidronate tétrasodique, Cl 19140, Cl 42090, *Limonène. * Naturellement présent dans les huiles essentielles
CPNP 1552941
UFI
Cod de bare 5060060114500
Material / Ingrediente
Cod de bare