Aromaterapie - Parfum Pentru Casă - Paradisul Băii

Angrosist cu Articole de Cadouri

România

Procesarea comenzii durează 1-2 zile lucrătoare
+421 33/558 60 76     [email protected]

3x 50g Ceai Matcha Ceremonial Bio - clasa I

Product code: ArTeap-24

Matcha este o pudră fină din frunze de ceai verde. Are o culoare strălucitoare, verde smarald și o aromă bogată, din plante. Plantele de ceai folosite pentru a face matcha sunt umbrite în ultimele săptămâni înainte de recoltare, rezultând o frunză de ceai verde închis care conține niveluri mai ridicate de clorofilă, cofeină și l-teanină. 

După cules, frunzele de ceai sunt aburite pentru a opri procesul de oxidare. Ele sunt apoi măcinate într-o pulbere fină și ambalate pentru vânzare. Ceaiul Matcha Ceremonial Bio este un ceai de înaltă calitate folosit în mod tradițional în ceremoniile japoneze. Acest tip de matcha este făcut din cele mai tinere frunze de ceai, care sunt culese manual și măcinate într-o pulbere fină. 

Matcha Ceremonial Bio are un profil de aromă blând și delicat, cu un postgust ușor dulce. De obicei, este savurat singur, amestecat cu apă fierbinte pentru a crea un ceai verde spumos, strălucitor.   

Tinde să fie puțin mai subtil și mai nuanțat decât matcha culinar și ar trebui să fie consumat singur, mai degrabă decât adăugat la latte și alte dulciuri.

Origine Japan
Greutate 0,05Kg /bucata
Shipping weight 0,45Kg
Dimensiuni 12x20x3 (cm), 0,72L, 0,069Kg/L
Material / Ingrediente Matcha Green Tea
CPNP
UFI
Cod de bare 5056422952835
Material / Ingrediente
Cod de bare