Aromaterapie - Parfum Pentru Casă - Paradisul Băii

Angrosist cu Articole de Cadouri

România

Procesarea comenzii durează 1-2 zile lucrătoare
+421 33/558 60 76     [email protected]

Nucă de Cocos - Săpun cu Ulei de Măsline

Product code: ArtS-01

Fibra de cocos conținută în acest săpun conferă un efect de masaj și exfoliere ușoară. Crește circulația și elimină celulele moarte ale pielii. În plus, hidratează, calmează și protejează pielea.

Aceste Săpunuri se vând Angro sunt fabricate din cele mai bune ingrediente, arată și miros uimitor și, desigur, sunt minunate pentru piele.Sunt realizate manual folosind un proces tradițional la rece și sunt de fapt o oglindă a uneia dintre cele mai vechi forme de săpunuri artizanale. Săpunurile din uleiuri vegetale au multe proprietăți benefice pentru piele.

Grăsimile naturale oferă protecție, îmbunătățesc tonusul și moliciunea pielii și ajută la aspectul mai tânăr al pielii prin restructurarea acțiunii uleiului. În plus, fiecare săpun are propriile sale proprietăți speciale în ceea ce privește uleiurile esențiale și alte ingrediente naturale pe care le conțin.

Importăm săpunuri direct de la producătorii din Spania însorită, unde sunt fabricate din cele mai bune uleiuri de măsline din lume!

Se vinde cu o greutate de 1,25 kg

Origine Spain
Greutate 1,25Kg /bucată
Shipping weight 1,25Kg
Dimensiuni 27x5,2x9 (cm), 1,264L, 0,989Kg/L
Material / Ingrediente Sodium Palmate, Aqua, Sodium Cocoate, Sodium Olivate, Glycerin, Parfum, Cocos Nucifera Shell Powder, Benzyl Salicylate, Benzyl Alcohol, Coumarin, CI 77891, Cinnamyl Alcohol, Citral
CPNP 1560309
UFI
Cod de bare 5055796528189
Attachment Certificate of Sustainable Palm Oil
Material / Ingrediente
Cod de bare