Aromaterapie - Parfum Pentru Casă - Paradisul Băii

Angrosist cu Articole de Cadouri

Procesarea comenzilor durează 1-2 zile lucrătoare

Glob de Cristal pe Suport 110mm

Product code: AWCball-07

Nu există nimic mai asociat cu puterea magică a divinației decât Globul de Cristal. Imaginea unui ghicitor care se uită într-o sferă și vă prezice viitorul este doar un aspect al acestui articol. 

Globul de cristal este menționat în cartea revelației și este menționat în legenda Regelui Arthur, care a luat sfatul magicianului Merlin, care a profețit prin globul său de cristal... Ele au fost folosite de Scryers în Evul Mediu, dând adesea sfaturi învățătorilor lor. Este un instrument de realizare și comunicare cu o putere superioară. 

Globurile de cristal sunt dificil de fabricat și sunt realizate din sticlă optică de înaltă calitate. Deoarece globul trebuie să fie fără cusur, multe trebuie aruncate după fabricare. Cu cât globul este mai mare, cu atât este mai probabil să facă o greșeală, așa că dimensiunile mai mari sunt disproporționat mai scumpe. 

Avertizare!

Deși este un lucru firesc, merită menționat că, datorită formei și materialului din care sunt făcute bilele, atunci când sunt lăsate în lumina directă a soarelui, există șanse mici să se producă un incendiu. Prin urmare, vă recomandăm să fiți deosebit de atenți când le puneți în afișaj.

Origine China
Greutate 1.3Kg /bucată
Shipping weight 2.25Kg
Dimensiuni
Material / Ingrediente Optical Glass
CPNP
UFI
Cod de bare 5055796575534
Material / Ingrediente
Cod de bare