Aromaterapie - Parfum Pentru Casă - Paradisul Băii

Angrosist cu Articole de Cadouri

România

Procesarea comenzii durează 1-2 zile lucrătoare
+421 33/558 60 76     [email protected]

Aroma Difuzor cu Efect Vulcanic Mare - Două Culori

Product code: AATOM-29

Difuzor de capacitate mare cu un rezervor de 560 ml, puteți adăuga uleiul esențial preferat, acest difuzor a fost conceput pentru a vă îmbunătăți experiența de aromaterapie cu ultrasunete. 

Ceață ușoară creată de un fascinant efect 3D de flacără sau de vulcan, care vă permite să reglați între flăcări galbene calde și flăcări albastre reci. Îmbunătățiți-vă spațiul cu parfumul liniștitor al uleiurilor dvs. esențiale preferate care ameliorează oboseala, hidratează pielea și creează o atmosferă plăcută pentru relaxare.

Ușurința în utilizare este prioritatea difuzorului nostru. Poate fi folosit fără efort cu un singur buton sau poate comuta convenabil între diferite moduri și efecte folosind telecomanda inclusă. Siguranța și confortul sunt asigurate de funcția de cronometru și de un cip de protecție încorporat. Puteți seta umidificatorul să se oprească automat la fiecare 3 sau 6 ore, asigurând liniște sufletească în timpul somnului dvs. liniștit. 

Un cip de protecție încorporat asigură că unitatea se oprește atunci când nivelul apei este scăzut, prevenind orice riscuri potențiale. Experimentați o bunăstare liniștită în timp ce difuzorul de aromă cu flacără vulcanică funcționează discret, permițându-vă să vă odihniți, să studiați sau să lucrați fără nicio perturbare. 

Versatilitatea sa o face potrivită pentru utilizarea în case, hoteluri, școli, dormitoare, camere pentru copii, studiouri de yoga, zone cu aer condiționat și zone uscate. Avertisment: Pentru a asigura o durată lungă de viață a produsului, nu-l curățați sub jet de apă sau  nu umeziți sursa de alimentare, deoarece acest lucru poate provoca un scurtcircuit. 

Vă recomandăm să folosiți o cârpă de bumbac pentru curățare.

Origine China
Greutate /buc.
Shipping weight 0.666Kg
Dimensiuni
Material / Ingrediente Plastic
CPNP
UFI
Cod de bare 5056368332982
Material / Ingrediente
Cod de bare