Aromaterapie - Parfum Pentru Casă - Paradisul Băii

Angrosist cu Articole de Cadouri

Procesarea unei comenzi durează 1-2 zile lucrătoare

Aroma Difuzor cu Efect Vulcanic Mare - Două Culori

Product code: AATOM-29

Aroma Difuzor cu Efect Vulcanic Mare - Două Culori, cu o capacitate de 560 ml.

Adăugați o anumită cantitate de apă și câteva picături din uleiul esențial preferat pentru a vă îmbunătăți experiența de aromaterapie.

Ceața ușoară pe care o produce acest umidificator creează o flacără 3D uimitoare sau un efect vulcanic, permițându-vă să alternați între flăcări galbene calde și flăcări albastre reci. 

Acest difuzor este alimentat de un motor cu ultrasunete și funcționează silențios. Poate fi controlat fără efort cu un singur buton sau comutat convenabil între diferite moduri și efecte folosind telecomanda inclusă

Siguranța și confortul sunt asigurate prin funcția de cronometru și cipul de protecție încorporat. Puteți seta umidificatorul să se oprească automat la fiecare 3 sau 6 ore, asigurând liniște sufletească în timpul somnului. Cipul de protecție încorporat asigură oprirea unității atunci când nivelul apei este scăzut, prevenind orice riscuri potențiale.

Versatilitatea sa îl face perfect pentru utilizare acasă, în hoteluri, școli, dormitoare, camere pentru copii, studiouri de yoga, spații cu aer condiționat și zone uscate. Îmbunătățiți-vă spațiul cu parfumul liniștitor al uleiurilor esențiale preferate și creați o atmosferă relaxantă și încântătoare. 

ATENȚIE: Pentru a asigura longevitatea produsului, evitați curățarea lui direct cu apă de la robinet sau umezirea componentei electrice, deoarece acest lucru poate duce la un scurtcircuit. 

Vă recomandăm să folosiți o cârpă de bumbac pentru curățare.

Origine China
Greutate /buc.
Shipping weight 0,666Kg
Dimensiuni
Material / Ingrediente Plastic
CPNP
UFI
Cod de bare 5056368332982
Material / Ingrediente
Cod de bare