Aromaterapie - Parfum Pentru Casă - Paradisul Băii

Angrosist cu Articole de Cadouri

Procesarea comenzilor durează 1-2 zile lucrătoare

5x Sare de Baie pentru Aromaterapie 350g - Fără Etichetă - Pasiune

Product code: ABPCUL-04

Sărurile de Baie pentru Aromaterapie AWGifts - Pasiune sunt fabricate cu un amestec rafinat de uleiuri esențiale pure (Ylang Ylang, lămâie și portocală) în sare de mare în unitatea noastră de producție din Sheffield.

Se vând la pachet cu 5 pungi kraft de 350 g fiecare. Fără Etichetă. 

Puteți vinde cu amănuntul fiecare pungă la prețul de 30.69 RON sau 3 pungi la 74.25 RON. Sunt cadoul perfect pentru a le oferi celor dragi sau pentru a vă răsfăța. Această sare de baie vă va relaxa corpul, vă va energiza și vă va limpezi mintea. Adăugați 2 sau 3 lingurițe de sare de baie într-o baie curgătoare pentru o experiență de baie de aromaterapie. 

Fără etichetă înseamnă spațiu pentru logo-ul dvs. Dacă alegeți opțiunea fără etichetă, aveți opțiunea de a personaliza marca de săruri de baie pentru a se potrivi cu identitatea dvs. unică de marcă.

Origine United Kingdom
Greutate 0.3Kg /buc.
Shipping weight 1.75Kg
Dimensiuni
Material / Ingrediente Sodium Chloride,  Cananga Odorata,  Citrus Limonum,  Citrus Sinensis,  *Limonene,  *Linalool,  *Benzyl Benzoate,  *Benzyl Salicylate,  *Farnesol,  *Citral,  *Geraniol,  *Benzyl Alcohol,  *Eugenol,  CI 18050,  CI 16255. *Naturally occurring in Essential Oils
CPNP 3946409
UFI
Cod de bare 5056422988018
Material / Ingrediente
Cod de bare