Aromaterapie - Parfum Pentru Casă - Paradisul Băii

Angrosist cu Articole de Cadouri

Procesarea unei comenzi durează 1-2 zile lucrătoare
ACWM-15% Valabil până: Wed 31 Jul 2024
ACWM produs Reducere 15 %

4x Cutie cu 8 buc. Ceară Naturală Parfumată - Provence

Product code: ACWM-22

Adaugați puțin parfum și confort casei dvs. cu Ceara Naturală de Soia Topită. Această ceară foarte parfumată este o alternativă excelentă la lumânări. Ceara este turnată manual în Sheffield, folosind ceară naturală de soia din Indonezia și parfumuri britanice de înaltă calitate și uleiuri esențiale pentru parfumurile noastre de clementine și citrice proaspete. 

Credem că ceara de soia este o alternativă excelentă ecologică la ceara de parafină. Topiturile de soia dispersează frumos parfumul și sunt mai bune pentru planetă. De asemenea, ceara de soia arde cu 30-50% mai mult și nu conține toxinele pe care le are ceara de parafină. Ce înseamnă să nu iubești? Am lucrat cu cele mai bune parfumuri artizanale pentru a crea 12 arome uluitoare de înaltă calitate. Fiecare parfum este cu adevărat unic și frumos. Ceara Naturală de Soia Topită este potrivită pentru vegani, nu a fost testată pe animale și este fără coloranți. Puteți recicla și toate ambalajele! Cele 8 bucăți de ceară topită sunt împachetate în hârtie de ceară cu o etichetă „Cum se utilizează” și sunt livrate într-o cutie frumoasă în relief coordonat cu culorile. 

Fiecare pachet conține 8 bucăți, fiecare dintre ele arde până la 15 ore. Întregul pachet conține până la 120 de ore de parfumuri pentru casa dvs.

Origine United Kingdom
Greutate 0,16Kg /buc.
Shipping weight 0,64Kg
Dimensiuni 15x7,5x2,5 (cm), 0,281L, 0,569Kg/L
Material / Ingrediente Soy Wax, Perfume
CPNP
UFI
Cod de bare 5055796585007
Material / Ingrediente
Cod de bare