Aromaterapie - Parfum Pentru Casă - Paradisul Băii

Angrosist cu Articole de Cadouri

România

Procesarea comenzilor durează 3-4 zile lucrătoare
+421 33/558 60 76     [email protected]
Volume discount
Order 12 or more outers from each family to qualify for 5% off
Recompensă de Aur Gold Reward
Comandați în termen de 30 de zile de la ultima comandă și obțineți 5% off

Spray cu Uleiuri Esențiale 100ml

Împrospătați-vă Spațiul cu Uleiurile Esențiale Naturale de la AW:

Descoperiți liniștea și îmbunătățiți-vă bunăstarea 

Vă prezentăm Spray-ul cu Uleiuri Esențiale - un schimbător de joc în îmbunătățirea instantanee a oricărei încăperi și crearea unei atmosfere liniștitoare și relaxante. Fie că doriți să vă umpleți dormitorul cu o atmosferă liniștită, să vă umpleți baia cu un parfum răcoritor sau să creați o atmosferă plăcută în casa dvs., aceste spray-uri de ulei esențial sunt soluția perfectă. Creată cu grijă din uleiuri esențiale pure, fiecare spray este infuzat ușor cu bunătatea naturii pentru a promova un sentiment profund de calm și pentru a ridica starea de spirit în spațiile dvs. de locuit.

Potrivit pentru orice spațiu

Cu spray-ul  nostru de ulei esențial, aveți flexibilitatea de a le personaliza în funcție de preferințele și prețul dvs., creând o atmosferă care se potrivește perfect cu senzațiile dorite. Pulverizați spray-ul pe rufe pentru a vă învălui dormitorul sau baia într-un parfum plăcut care persistă. Ceața fină asigură un parfum moale și de lungă durată care revitalizează aerul și dă un ton liniștitor. Transformați-vă spațiile personale într-un paradis de relaxare, oferindu-vă un refugiu în care să vă retrageți după o zi lungă și să induceți sentimentele de calm dorite. Uleiurile esențiale pure alese cu grijă din fiecare spray funcționează armonios și creează un mediu plăcut și liniștitor care vă va îmbunătăți cu adevărat sentimentele de bunăstare. Ulei esențial pentru ameliorarea stresului.

Spray cu ulei esențial pentru ameliorarea stresului

Relaxați-vă și experimentați un somn mai bun cu uleiurile esențiale naturale de la AW. Pur și simplu pulverizați spray-ul pe cap sau direct pe lenjeria de pat înainte de a merge la culcare. Lasă-te îmbrățișat de parfumul liniștitor și creează o atmosferă de calm care promovează relaxarea profundă. Amestecul de uleiuri esențiale pure din fiecare spray, selectat cu atenție pentru proprietățile lor calmante, te va ajuta să scapi de stresul zilei și să mergi într-un somn odihnitor. Îmbunătățiți-vă rutina de culcare cu aceste uleiuri esențiale și treziți-vă simțindu-vă întinerit și împrospătat în fiecare dimineață.

Pe măsură ce am adăugat ingrediente cheie precum apa Yorkshire, hamamelis și uleiuri esențiale, le-am binecuvântat spiritual cu un ritual de smudge stick.100ml Spray cu Ulei Esențial - Ylang Ylang și Mandarină

EOM-02
Vă rugăm să vă conectați sau să vă înregistrați pentru a vedea prețurile
Înregistrare

100ml Spray cu Ulei Esențial - Litsea Cubeba și Bergamotă

EOM-03
Vă rugăm să vă conectați sau să vă înregistrați pentru a vedea prețurile
Înregistrare

100ml Spray cu Ulei Esențial - Limetă și Ghimbir

EOM-06
Vă rugăm să vă conectați sau să vă înregistrați pentru a vedea prețurile
Înregistrare

100ml Spray cu Ulei Esențial - Patchouli

EOM-01
Vă rugăm să vă conectați sau să vă înregistrați pentru a vedea prețurile
Înregistrare

100ml Spray cu Ulei Esențial - Graperfruit și Rozmarin

EOM-07
Vă rugăm să vă conectați sau să vă înregistrați pentru a vedea prețurile
Înregistrare

100ml Spray cu Ulei Esențial - Cimbru și Mentă

EOM-08
Vă rugăm să vă conectați sau să vă înregistrați pentru a vedea prețurile
Înregistrare

100ml Spray cu Ulei Esențial - Lavandă și Fenicul

EOM-05
Vă rugăm să vă conectați sau să vă înregistrați pentru a vedea prețurile
Înregistrare

100ml Spray cu Ulei Esențial - Lemon Verbena

EOM-04
Vă rugăm să vă conectați sau să vă înregistrați pentru a vedea prețurile
Înregistrare

6 Beneficii și Proprietăți ale Uleiului Esențial în Spray

Spray-urile de ulei esențial sunt pline de proprietăți terapeutice care oferă o varietate de beneficii. Mai jos sunt câteva beneficii și proprietăți notabile asociate adesea cu spray-ul de ulei esențial:

1. Aromaterapie

Uleiurile esențiale sunt utilizate în mod obișnuit în aromaterapie pentru a induce relaxarea, pentru a reduce stresul și pentru a îmbunătăți starea de spirit. Inhalarea moleculelor de miros eliberate de ceață poate afecta direct sistemul limbic, o componentă cheie implicată în reglarea emoțiilor, memoriei și stabilității hormonale.

2. Stimulator de Dispoziție

Unele uleiuri esențiale, cum ar fi uleiurile de citrice (de exemplu, portocale, lămâie, grapefruit), mentă și eucalipt, au proprietăți înălțătoare care vă pot ridica starea de spirit și pot stimula gândirea pozitivă. Folosirea uleiurilor esențiale cu aceste arome poate crea o atmosferă revigorantă și poate crește nivelul de energie și poate promova un sentiment de vitalitate.

3. Reducerea Stresului

Multe uleiuri esențiale, cum ar fi lavanda, mușețelul și bergamota, au proprietăți calmante care pot induce un sentiment de relaxare și pot ajuta la ameliorarea stresului și a anxietății. Ceața fină și parfumul plăcut al uleiurilor esențiale creează o atmosferă liniștitoare care promovează relaxarea și starea de bine.

4. Contribuie la un Somn mai Bun

Uleiurile esențiale, în special cele care conțin lavandă sau mușețel, sunt adesea folosite ca ajutoare pentru somn. Proprietățile calmante și sedative ale acestor uleiuri pot ajuta la relaxarea minții și a corpului și la promovarea unui somn mai odihnitor. Pulverizarea spray-ului pe lenjeria de pat sau difuzarea acesteia în dormitor creează un mediu liniștitor care contribuie la un somn bun.

5. Purificarea Aerului

Anumite uleiuri esențiale, cum ar fi uleiul de arbore de ceai și eucalipt, prezintă caracteristici antimicrobiene și antivirale valoroase. Încorporându-le în spray-ul cu uleiuri esențiale, aceste uleiuri ajută la purificarea atmosferei, eliminând mirosurile neplăcute și diminuând prezența bacteriilor și virușilor din aer. Prin urmare, ele contribuie la crearea unui mediu mai igienic și mai conștient de sănătate.

6. Îmbunătățește Concentrarea

Uleiurile esențiale de mentă, rozmarin și lămâie au proprietăți înălțătoare care pot crește claritatea mentală și concentrarea. Încorporarea acestor uleiuri aromatice sub formă de spray în spațiile de studiu sau de lucru promovează o atmosferă revigorantă care susține funcția cognitivă și crește productivitatea. 

Este important de reținut că răspunsurile individuale la uleiurile esențiale pot varia, iar unele persoane pot avea sensibilități sau alergii la anumite uleiuri. Pentru a asigura utilizarea în siguranță, se recomandă să efectuați un test de plasture și să urmați instrucțiunile producătorului pentru aplicare și utilizare.

4 Sfaturi pentru a Vinde Uleiuri Esențiale Clienților Dvs.

When an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also electronics typesetting, remaining essentially believable.

1. Informați Clienții Despre Produsul Dvs. Specific

Începeți prin a vă educa clienții despre beneficiile și utilizările spray-urilor de ulei esențial. Evidențiați capacitatea lor de a împrospăta aerul, de a induce o atmosferă plăcută și de a contribui potențial la bunăstare. Explicați proprietățile și efectele specifice ale diferitelor uleiuri esențiale pentru a ajuta clienții să aleagă cea mai potrivită opțiune.

2. Oferiți Demonstrații de Produs pentru a Atrage Clienți Potențiali

Oferiți clienților posibilitatea de a experimenta produsul direct. Permiteți-le să miroase și să testeze diferite spray-uri de ulei esențial pentru a înțelege parfumurile și efectele unice. Demonstrarea eficacității produsului poate crește semnificativ interesul și încrederea clienților în efectuarea unei achiziții.

3. Oferiți Informații Detaliate

Asigurați-vă că aveți la dispoziție informații complete despre produse. Includeți detalii despre ingrediente, procesul de fabricație, măsuri de siguranță și orice certificări sau standarde de calitate îndeplinite. Informațiile clare și exacte pot construi încrederea clienților cu privire la calitatea și siguranța produsului.

4. Oferiți Personalizare Specială

Oferiți clienților posibilitatea de a-și personaliza spray-ul cu uleiuri esențiale selectând dintr-o gamă variată de uleiuri sau creând propriul amestec unic în funcție de preferințele lor. Oferind personalizare, adăugând o notă personalizată experienței lor, stimulând un sentiment mai profund de implicare și satisfacție față de achiziția lor. 

Nu uitați să oferiți întotdeauna un serviciu excelent pentru clienți, să ascultați în mod activ nevoile și preferințele clienților și să răspundeți oricăror preocupări pe care le-ar putea avea. Construirea unei relații pozitive cu clienții dvs. va încuraja afacerile repetate și recomandările pozitive.

Produse Asemanatoare

200ml Difuzor de Ulei Esențial de Limetă și Ghimbir

RDEO-05
Vă rugăm să vă conectați sau să vă înregistrați pentru a vedea prețurile
Înregistrare

4x Lumânări în Pahar de Sticlă cu Clip - Fell Berry

ACKC-03
Vă rugăm să vă conectați sau să vă înregistrați pentru a vedea prețurile
Înregistrare

Lumânări de Soia de Aromaterapie cu Fitil de Lemn - Lavandă

ACHC-04
Vă rugăm să vă conectați sau să vă înregistrați pentru a vedea prețurile
Înregistrare

3x 10ml Roll On Amestecuri de Uleiuri Esențiale - Dorință!

REBL-04
Vă rugăm să vă conectați sau să vă înregistrați pentru a vedea prețurile
Înregistrare