Aromaterapie - Parfum Pentru Casă - Paradisul Băii

Angrosist cu Articole de Cadouri

România

Procesarea comenzilor durează 1-2 zile lucrătoare
+421 33/558 60 76     [email protected]

Săpun cu Burete Lavandă 2Kg

Product code: ArtSP-01

Vă prezentăm un Săpun cu Burete luxos și inovator, o adevărată capodopera creată în inima Spaniei. 

Săpunul cu burete este ingenios fabricat cu un burete de înaltă calitate integrat perfect în miezul săpunului. Rezultatul acestei combinații de săpun și burete este un produs multifuncțional care nu numai că curăță și hrănește pielea, dar oferă și o experiență blândă de exfoliere care lasă pielea întinerită și revitalizată după fiecare utilizare. 

Experimentați o baie calmantă și liniștitoare cu parfumul săpunului de lavandă. Lavanda este cunoscută pentru proprietățile sale relaxante, ceea ce o face o alegere ideală pentru relaxare după o zi lungă. Acest săpun nu numai că îți curăță pielea, dar ajută și la ameliorarea stresului și promovează un sentiment de calm. Răsfățați-vă cu un parfum floral delicat care vă va lăsa să vă simțiți împrospătat și întinerit, gata să cuceriți lumea.

Origine Spain
Greutate 2Kg /buc.
Shipping weight 2Kg
Dimensiuni 8x43 (cm)
Material / Ingrediente Sodium Cocoate, Aqua, Dipropylene Glycol, Sucrose, Glycerin, Sodium Stearate, Alcohol Denat, Parfum, Sodium Chloride, Linalool, Limonene, Coumarin, Lavandula Angustifolia Oil, Eugenol, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Citral, CI 45100, CI 42090
CPNP
UFI
Cod de bare 5056422953658
Material / Ingrediente
Cod de bare