Aromaterapie - Parfum Pentru Casă - Paradisul Băii

Angrosist cu Articole de Cadouri

România

Procesarea comenzii durează 1-2 zile lucrătoare
+421 33/558 60 76     [email protected]

Săpun cu Burete Calendula și Gălbenele 2Kg

Product code: ArtSP-02

Vă prezentăm un Săpun din Burete luxos și inovator, o adevărată capodoperă creată în inima Spaniei. 

Săpunul din burete este ingenios fabricat cu un burete de înaltă calitate integrat perfect în miezul săpunului. Rezultatul acestei combinații de săpun și burete este un produs multifuncțional care nu numai că curăță și hrănește pielea, dar oferă și o experiență blândă de exfoliere care lasă pielea întinerită și revitalizată după fiecare utilizare. 

Combinând bunătatea gălbenelelor și esența picantă a portocalelor, acest săpun oferă un amestec armonios de minunății ale naturii. Calendula este cunoscută pentru proprietățile sale calmante asupra pielii, în timp ce portocala oferă energie și revigorare. Împreună, creează o experiență de revitalizare, lăsându-vă pielea hrănită, netedă și împrospătată cu un parfum captivant care persistă plăcut pe tot parcursul zilei.

Origine Spain
Greutate 2Kg /buc.
Shipping weight 2Kg
Dimensiuni 8x43 (cm)
Material / Ingrediente Sodium Cocoate, Aqua, Dipropylene Glycol, Sucrose, Glycerin, Sodium Stearate, Alcohol Denat, Limonene, Parfum, Sodium Chloride, Linalool, Citral, Helianthus Annuus Seed Oil, Geraniol, Alpha-Isomethyl Ionone, Amyl Cinnamal, Citronellol, Calendula Officinalis Flower Extract, CI 19140, CI 14720
CPNP
UFI
Cod de bare 5056422953665
Material / Ingrediente
Cod de bare