Aromaterapie - Parfum Pentru Casă - Paradisul Băii

Angrosist cu Articole de Cadouri

Procesarea comenzilor durează 1-2 zile lucrătoare

Săpun cu Burete Briză 2Kg

Product code: ArtSP-06

Vă prezentăm un Săpun din Burete luxos și inovator, o adevărată capodoperă creată în inima Spaniei. 

Săpunul din burete este ingenios fabricat cu un burete de înaltă calitate integrat perfect în miezul săpunului. Rezultatul acestei combinații de săpun și burete este un produs multifuncțional care nu numai că curăță și hrănește pielea, dar oferă și o experiență blândă de exfoliere care lasă pielea întinerită și revitalizată după fiecare utilizare. 

Lăsați parfumul revigorant al săpunului Briza să vă transporte într-un paradis de coastă proaspăt și aerisit. Inspirat de briza proaspătă a oceanului, acest săpun vă împrospătează și revitalizează simțurile, lăsându-vă să vă simțiți plini de energie și întinerire. Profitați de parfumul unei brize blânde de mare care vă va aminti de zilele însorite și de momentele lipsite de griji.

Origine Spain
Greutate 2Kg /buc.
Shipping weight 2Kg
Dimensiuni 8x43 (cm)
Material / Ingrediente Sodium Cocoate, Aqua, Dipropylene Glycol, Sucrose, Glycerin, Sodium Stearate, Alcohol Denat, Parfum, Sodium Chloride, Limonene, Hexyl Cinnamal, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Helianthus Annuus Seed Oil, Citronellol, Fucus Vesiculosus Extract, CI 42090, Ascorbyl Palmitate
CPNP
UFI
Cod de bare 5056422953702
Material / Ingrediente
Cod de bare