Aromaterapie - Parfum Pentru Casă - Paradisul Băii

Angrosist cu Articole de Cadouri

România

Procesarea comenzii durează 1-2 zile lucrătoare
+421 33/558 60 76     [email protected]

Sare Albă de Himalaya - Bucăți Mari de Cristale - 25kg

Product code: HSalt-32X

Medicii și terapeuții alternativi consideră că este cea mai pură sare disponibilă pe planetă și oferă multe beneficii pentru sănătate.

Sarea Albă de Himalaya - Bucăți Mari de Cristale se vinde Angro, este pură și naturală. Sarea cristalină s-a format prin uscarea falezei cu mai mult de 220 de milioane de ani în urmă. Astăzi este depozitat la o adâncime de aproximativ 400-600 de metri, protejat de orice poluare a mediului. Prin urmare, este lipsit de impurități și bogat în minerale. Conține aproape 84 de substanțe, de la magneziu, calciu, prin fosfor, iod, seleniu și cupru. 

Se spune că are efecte miraculoase asupra sănătății umane. De exemplu, reglează presiunea din vasele de sânge, îmbunătățește ciclurile de somn, îndepărtează îmbătrânirea, promovează sănătatea vaselor de sânge, a oaselor și a sistemului respirator și, de asemenea, are un efect benefic asupra pielii. 

Puteți dizolva Sarea Cristalină din Himalaya într-o baie fierbinte sau o puteți amesteca cu uleiuri esențiale pentru efecte mai bune.

Origine Pakistan
Greutate 25Kg /sac
Shipping weight 25Kg
Dimensiuni
Material / Ingrediente Himalayan salt
CPNP
UFI
Cod de bare 5056422951135
Material / Ingrediente
Cod de bare