Aromaterapie - Parfum Pentru Casă - Paradisul Băii

Angrosist cu Articole de Cadouri

Procesarea unei comenzi durează 1-2 zile lucrătoare
Nadpis

Ulei de Ricin Premium En-gros 

Ce este uleiul de ricin?

Uleiul de ricin, derivat din semințe plantei de ricin originară din Africa și Asia, este un ulei vegetal obținut prin presare la rece. Bogat în acizi grași precum omega-6 și acidul ricinoleic, acesta din urmă având proprietăți antiinflamatorii, antioxidante și de calmare a durerii, uleiul de ricin are o istorie lungă ca remediu natural.

Egiptenii antici foloseau uleiul de ricin pentru a atenua uscarea ochilor și pentru a trata constipația, în timp ce medicina ayurvedică din India a acceptat utilizarea sa pentru ameliorarea durerii de artrită și tratarea diferitelor afecțiuni ale pielii. În vremurile contemporane, uleiul de ricin găsește aplicații în sectoarele farmaceutice, medicinale și de producție, făcând apariția în săpunuri, cosmetice și produse de îngrijire a părului și a pielii. 

Unii consideră că uleiul de ricin are proprietăți de hidratare care pot aduce beneficii pielii uscate și deteriorate. Aplicarea sa ca ulei de masaj este, de asemenea, promovată pentru potențialul său de a ameliora durerile musculare și durerile articulare. În plus, unii susținători sugerează că proprietățile antiinflamatorii ale uleiului de ricin pot contribui la eficacitatea acestuia în gestionarea anumitor afecțiuni ale pielii. 

În prezent, uleiul de ricin câștigă o atenție larg răspândită pe rețelele de socializare, în special în ceea ce privește promovarea sănătății părului și întinerirea pielii.

Beneficiile Uleiului de Ricin

Se spune că uleiul de ricin oferă următoarele beneficii pentru față și piele:

Ten

🔸 Acnee pe față: Folosind proprietățile sale antimicrobiene și antiinflamatorii, uleiul de ricin este un atu valoros în reducerea acneei. Prezența acidului ricinoleic joacă un rol cheie în prevenirea creșterii bacteriilor care cauzează acnee. 

🔸 Textură: Uleiul de ricin este bogat în acizi grași, care pot crește netezimea și moliciunea pielii atunci când sunt aplicate pe față. 

🔸 Piele: Acizii grași din uleiul de ricin contribuie la creșterea țesutului sănătos al pielii și ajută la restabilirea tonurilor uniforme ale pielii, oferind un ten strălucitor. 

🔸 Piele sensibilă: Uleiul de ricin are un scor comedogen scăzut, ceea ce înseamnă că este puțin probabil să înfunde porii pielii și reduce riscul de puncte negre, fiind potrivit pentru utilizare pe pielea sensibilă. 

🔸 Ieftin: Produsele de îngrijire a pielii, în special cremele și uleiurile, pot fi foarte scumpe. Uleiul de ricin este relativ ieftin și are multe proprietăți similare, cum ar fi promovarea pielii sănătoase și menținerea umidității pielii.

Piele

🔸 Antiinflamator: Proprietățile antiinflamatoare ale uleiului de ricin și acidului ricinoleic le fac eficiente în calmarea pielii iritate și ameliorarea disconfortului. 

🔸 Antimicrobian: Potențialul uleiului de ricin de a acționa ca o barieră împotriva microbilor oferă protecție împotriva infecțiilor bacteriene și ajută la protejarea pielii de microorganismele dăunătoare. 

🔸 Hidratare: Uleiul de ricin, îmbogățit cu trigliceride, s-a dovedit a fi un aliat valoros în menținerea umidității pielii, făcându-l un tratament benefic pentru pielea uscată. Proprietățile sale hidratante contribuie la capacitatea de a atrage umezeala din aer în piele, menținând-o bine hidratată și hrănită. 

🔸 De curățare: Trigliceridele găsite în uleiul de ricin sunt, de asemenea, utile în îndepărtarea impurităților de pe piele.

Păr

🔸 Hidratare: Uleiul de ricin servește ca o soluție eficientă pentru hidratarea scalpului și a părului uscat, prevenind despicarea și fragilitatea. 

🔸 Hrănitor: Uleiul de ricin, îmbogățit cu acid ricinoleic și acizi grași omega-6, facilitează circulația după un masaj delicat al scalpului. Acest lucru promovează livrarea de oxigen și nutrienți vitali către foliculii de păr, creând un mediu hrănitor pentru creșterea sănătoasă a părului. 

🔸 Hidratare: Folosirea uleiului de ricin poate oferi părului o strălucire radiantă, oferindu-i lubrifierea necesară. Proprietățile sale hidratante îmbunătățesc strălucirea generală, contribuind la un aspect vizibil mai sănătos și mai vibrant. 

🔸 Protecție: Proprietățile antioxidante ale uleiului de ricin ajută la protejarea scalpului și a părului de radicalii liberi și de stresul oxidativ cauzat de razele UV și toxinele din mediu, cum ar fi poluarea.

Uleiul de ricin Ancient Wisdom En-gros se remarcă prin puritatea și versatilitatea sa. Indiferent dacă sunteți producător de produse cosmetice, aromaterapeut sau căutați remedii naturale, uleiul de calitate premium Ancient Wisdom este partenerul dvs. de încredere.

Ulei de Ricin - 50ml

BOa-20
Vă rugăm să vă conectați sau să vă înregistrați pentru a vedea prețurile
Înregistrare

Ulei de Ricin - 100ml

BO-20
Vă rugăm să vă conectați sau să vă înregistrați pentru a vedea prețurile
Înregistrare

10x Ulei de Ricin - 100 ml - Fără Etichetă

BOUL-20
Vă rugăm să vă conectați sau să vă înregistrați pentru a vedea prețurile
Înregistrare

Ulei de Ricin - 1 litru

BOz-20
Vă rugăm să vă conectați sau să vă înregistrați pentru a vedea prețurile
Înregistrare