Aromaterapie - Parfum Pentru Casă - Paradisul Băii

Angrosist cu Articole de Cadouri

România

Procesarea comenzilor durează 1-2 zile lucrătoare
+421 33/558 60 76     [email protected]

Ceai Verde - Săpun cu Ulei de Măsline

Product code: ArtS-10

Extractele de Ceai Verde sunt bogate în antioxidanți și, prin urmare, pot întârzia îmbătrânirea pielii și preveni ridurile. Săpunul are și proprietăți antibacteriene, calmează iritarea pielii și ajută la prevenirea acneei. Frunzele de ceai din săpun ajută la exfolierea și curățarea pielii, iar extractele din ulei de măsline o lasă proaspătă și moale.

Săpunurile se vând Angro, se realizează manual folosind metoda tradițională de producție la rece. Nu numai că sunt frumoase, dar sunt și extrem de utile în multe feluri. Acestea sunt făcute pentru a fi bune pentru dvs. și pentru mediu. Fiecare săpun are proprietăți speciale legate de uleiurile esențiale și alte ingrediente naturale din ele. Producția de săpun rece protejează vitaminele, mineralele și enzimele de ingrediente naturale premium.

Importăm săpunuri direct de la producătorii din Spania însorită, unde sunt fabricate din cele mai bune uleiuri de măsline din lume!

Se vinde cu o greutate de 1,25 kg cu posibilitatea de a se tăia automat în aproximativ 10 - 12 bucăți

Origine Spain
Greutate 1,25Kg /bucată
Shipping weight 1,25Kg
Dimensiuni 27x5,2x9 (cm), 1,264L, 0,989Kg/L
Material / Ingrediente Sodium Palmate, Aqua, Sodium Cocoate, Sodium Olivate, Glycerin, Dipropylene Glycol, Sucrose, Parfum, Sodium Stearate, Alcohol Denat, Hexyl Cinnamal, Camellia Sinensis Leaf, Sodium Chloride, Linalool, Limonene, Camellia Sinensis Leaf (Powder), Benzyl Salicylate, Coumarin, Geraniol, Citral, CI 42045, CI 19140,
CPNP 1560474
UFI
Cod de bare 5055796528271
Attachment Certificate of Sustainable Palm Oil
Material / Ingrediente
Cod de bare