Aromaterapie - Parfum Pentru Casă - Paradisul Băii

Angrosist cu Articole de Cadouri

Procesarea comenzilor durează 1-2 zile lucrătoare

Exfoliant - Săpun cu Ulei de Măsline

Product code: ArtS-27

Săpunul exfoliant îndepărtează impuritățile, reîmprospătează pielea prin îndepărtarea fulgilor de piele veche uscată și permite absorbția serurilor și a cremelor hidratante benefice ale pielii. Poate fi util pentru cei a căror piele prezintă semne de îmbătrânire prematură din cauza unor factori precum expunerea excesivă la soare.

Săpunurile se vând Angro, se realizează manual folosind metoda tradițională de producție la rece. Nu numai că sunt frumoase, dar sunt și extrem de utile în multe feluri. Acestea sunt făcute pentru a fi bune pentru dvs. și pentru mediu. Fiecare săpun are proprietăți speciale legate de uleiurile esențiale și alte ingrediente naturale din ele. Producția de săpun rece protejează vitaminele, mineralele și enzimele de ingrediente naturale premium.

Importăm săpunuri direct de la producătorii din Spania însorită, unde sunt fabricate din cele mai bune uleiuri de măsline din lume! 

Se vinde cu o greutate de 1,25 kg, cu posibilitatea de a se tăia automat în aproximativ 10 - 12 bucăți.

Origine Spain
Greutate 1.25Kg /bucată
Shipping weight 1.25Kg
Dimensiuni 27x5.2x9 (cm), 1.264L, 0.989Kg/L
Material / Ingrediente Sodium Palmate, Aqua, Sodium Cocoate, Sodium Olivate, Pumice, Glycerin, Parfum, Linalool, Limonene, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Benzyl Salicylate, Coumarin, Hexyl Cinnamal, CI 77266
CPNP
UFI
Cod de bare 5055796589913
Attachment Certificate of Sustainable Palm Oil
Material / Ingrediente
Cod de bare