Aromaterapie - Parfum Pentru Casă - Paradisul Băii

Angrosist cu Articole de Cadouri

Procesarea comenzilor durează 1-2 zile lucrătoare

24x Pietre Africane Mici - Pietre de Dragon

Product code: ATumbleS-02

Pietrele prețioase fac parte din multe culturi antice, adesea considerate a fi un talisman sau simbol al norocului sau al prosperității. De mii de ani, acestea au fost transformate în inele, brățări, amulete, broșe și pandantive pentru a le capta magia.

Puterile Ancient Wisdom ale pietrelor Dragonului: putere și răbdare 

Piatra de Dragon este o piatră puternică a adevărului care ne luminează adevăratul sine, în toată frumusețea și gloria sa. Aprinde în noi o pasiune pentru îmbunătățirea personală, îndemnându-ne să ne evaluăm cu onestitate punctele forte și punctele slabe și apoi să facem planuri realiste care vor avea ca rezultat schimbarea pozitivă. 

O teorie populară este că pietrele prețioase conțin energie vibrațională. Prin plasarea pietrelor prețioase în aura unei persoane, este posibil să se schimbe vibrațiile acelei aure. 

Pietrele Africane Mici - Pietre de Dragon sunt materiale naturale frumoase cărora li s-a dat o formă plăcută și un luciu strălucitor. Atrăgătoare, interesante și distractive de colecționat, cu siguranță se vând bine! Aceste pietre prețioase șlefuite sunt ambalate în pungi de 24 și au aproximativ 10 mm - 30 mm per piatră. Aceasta este cea mai populară dimensiune de colecție. 

O expunere bună într-un magazin de cadouri sau într-un magazin de artizanat va genera întotdeauna vânzări.

Origine South Africa
Greutate 0,005Kg /tumble stones
Shipping weight 0,1Kg
Dimensiuni
Material / Ingrediente Gemstone
CPNP
UFI
Cod de bare 5056368323034
Material / Ingrediente
Cod de bare