Aromaterapie - Parfum Pentru Casă - Paradisul Băii

Angrosist cu Articole de Cadouri

Procesarea unei comenzi durează 1-2 zile lucrătoare

24x Pietre Africane Mici - Unakite

Product code: ATumbleS-11

Pietrele prețioase fac parte din multe culturi antice, fiind adesea considerate talismane sau simboluri ale norocului sau prosperității. De mii de ani au fost transformate în inele, brățări, amulete, broșe și pandantive pentru a le capta magia. 

Puterile înțelepciunii antice ale Unakitului: Sănătate și Echilibru 

Se spune că Unakite este o piatră de exprimare de sine, ajutând la stimularea creativității și a încrederii în sine. Se crede, de asemenea, a fi o piatră a viziunii, ajutându-l să vadă imaginea de ansamblu și să manifeste rezultatele dorite. O teorie populară este că pietrele prețioase conțin energie vibrațională. Prin plasarea pietrelor prețioase în aura unei persoane, este posibil să se schimbe vibrațiile acelei aure.

Pietrele Africane Mici - Unakite sunt materiale naturale frumoase cărora li s-a dat o formă plăcută și un luciu strălucitor. Atrăgătoare, interesante și distractive de colecționat, cu siguranță se vând bine! Aceste pietre prețioase sunt ambalate în săculețe de 12 și au aproximativ 10 mm - 30 mm per piatră. Aceasta este cea mai populară dimensiune de colecție. 

O afișare bună într-un magazin de cadouri sau într-un magazin de artizanat va genera întotdeauna vânzări.

Origine South Africa
Greutate 0.005Kg /tumble stones
Shipping weight 0.1Kg
Dimensiuni
Material / Ingrediente Gemstone
CPNP
UFI
Cod de bare 5056368323126
Material / Ingrediente
Cod de bare