Aromaterapie - Parfum Pentru Casă - Paradisul Băii

Angrosist cu Articole de Cadouri

Procesarea comenzilor durează 1-2 zile lucrătoare

24x Pietre Africane Mici - Cuarț Roz

Product code: ATumbleS-08

Pietrele prețioase fac parte din multe culturi antice, fiind adesea considerate un talisman sau un simbol al norocului sau al prosperității. De mii de ani au fost transformate în inele, brățări, amulete, broșe și pandantive pentru a le capta magia. Puterile înțelepciunii antice ale cuarțului roz: dragoste și reconciliere 

Cuarțul roz este adesea folosit în meditație și în practicile de vindecare energetică și se spune că ajută la somn și insomnie. Este o piatra foarte populară în industria de bijuterii și poate fi găsită sub multe forme, este folosită și pentru decorarea încăperilor din interior. O teorie populară este că pietrele prețioase conțin energie vibrațională. Prin plasarea pietrelor prețioase în aura unei persoane, este posibil să se schimbe vibrațiile acelei aure. 

Pietrele Africane Mici - Cuarț Roz sunt materiale naturale frumoase cărora li s-a dat o formă plăcută și un luciu strălucitor. Atrăgătoare, interesante și distractive de colecționat, cu siguranță se vând bine! Aceste pietre prețioase sunt ambalate în săculețe de 24 și au aproximativ 10 mm - 30 mm per piatră. Aceasta este una dintre cele mai populare dimensiuni de colecție. 

O afișare bună într-un magazin de cadouri sau într-un magazin de artizanat va genera întotdeauna vânzări.

Origine South Africa
Greutate 0,005Kg /tumble stones
Shipping weight 0,1Kg
Dimensiuni
Material / Ingrediente Gemstone
CPNP
UFI
Cod de bare 5056368323096
Material / Ingrediente
Cod de bare