Aromaterapie - Parfum Pentru Casă - Paradisul Băii

Angrosist cu Articole de Cadouri

Procesarea comenzilor durează 1-2 zile lucrătoare

24x Pietre Africane Mici - Ochi de Tigru - Albastru

Product code: ATumbleS-09

Pietrele prețioase fac parte din multe culturi antice, fiind adesea considerate talismane sau simboluri ale norocului sau prosperității. De mii de ani au fost transformate în inele, brățări, amulete, broșe și pandantive pentru a le capta magia. 

Puterile înțelepciunii antice ale ochiului de tigru albastru: echilibru și protecție 

Se crede că ochiul de tigru albastru are proprietăți vindecătoare, cum ar fi reducerea stresului și a anxietății, promovarea echilibrului emoțional și îmbunătățirea intuiției și luării deciziilor. De asemenea, se spune că protejează împotriva energiei negative și că atrage noroc. O teorie populară este că pietrele prețioase conțin energie vibrațională. Prin plasarea pietrelor prețioase în aura unei persoane, este posibil să se schimbe vibrațiile acelei aure. 

Pietrele Africane Mici - Ochi de Tigru sunt materiale naturale frumoase cărora li s-a dat o formă plăcută și un luciu strălucitor. Atrăgătoare, interesante și distractive de colecționat, cu siguranță se vând bine! Aceste pietre prețioase sunt ambalate în săculețe de 24 și au aproximativ 10 mm - 30 mm per piatră. Aceasta este cea mai populară dimensiune de colecție. 

O afișare bună într-un magazin de cadouri sau într-un magazin de artizanat va genera întotdeauna vânzări.

Origine South Africa
Greutate 0.005Kg /tumble stones
Shipping weight 0.1Kg
Dimensiuni
Material / Ingrediente Gemstone
CPNP
UFI
Cod de bare 5056368323102
Material / Ingrediente
Cod de bare